Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Superonline teknik desteği ile görüştüm, telefonda çözemedik onlar şikayeti incelemeye aldılar geri döneceklermiş. O esnada size sorayım dedim belki benim yapabileceğim birşey vardır; Şimdi evde de işte de Superonline kullanıyorum ama ofiste girdiğim sitelerin bazılarına evde giremiyorum örneğin: dalelandsbeyond.forumotion.com bi de piratebay var Evde de işte de google dnsleri kullanıyorum. Birinci site çok uğraşırsam bazen açılıyor ama navigasyonu yavaş oluyor, bazen de css'i yarım yamalak yükleniyor. Hotspotshield kullandığımda bu problem ortadan kalkmakta. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ofiste ve evdeyken o sitelere trace at bakalım anormallik var mı. bir de mtu ile ilgili bi problem olabilir bir ihtimal. farklı pclerle deneme şansın oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 google dns'i bir çok girdiğim sitede fail vermeye başladı. default ayara döndüm şimdilik herşey normal çalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 piratebay blocklu türkiyede pirateshit.com a gir bazı siteler var ttnet çaktırmadan blockluyor dns olsabile örneğin hamster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 İyi de ttnet kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 TT net demek istemedi zaten Türkiye deki internet anlamında söyledi BT net beriliyor o blocklama olaylarını mahkemesiz blocklayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar