Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Benim anam mezarda ulan mezarda.. Anam mezarda.. Şimdi babama mı geççen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 su konuya deathlord dadandigindan beri bisey yazasim gelmiyor ya. eskiden theridone, seele falan vardi. biri sadece traxes oynamayi biliyordu, digeri oyunu bilmese de eglenceliydi. nerde onlar. sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Ha tamam ondan işte, annen ölünce ilgi gösterememiş belli ki sana ama aradığın ilgiyi ben gösteremem, babana rica et cici anne bulsun sana. @kzp niye araya girdin ki, neyse yazmıyayım rahatsız olduysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 cici anne buldu sarktım ona ayrıldılar.Napam güzel karı bulmasın biz de sarkmayak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Öyle bi mesaj atmissin ki üzerine ne yazsam ceza alirim. Ben sana daha bisey demiyorum git babana söyle olmamisim ben bidaha yapin beni de. Bu arada kazandikca kazaniyorum Burak Yilmaz gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar