BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Öküz bunlar Öküz. Öküzden baska solıcek laf bulamıyorum. Alayı mal. su kablo'da da cok cektım ben bu sorunları. Sımdı turk telekomun elıne kaldık bizde bakalım bıze ne öküzler denk düşecek.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bence öküzlük sizin santralde arkadaşlar(ben beyoğlundayım) şimdia nnem daha dün başvurdu yarın açılacak demişlerdi ona açılmış ve ben eve yeni geldim zoom 5510 aldım ve takır takır download yapıom şu an beyoğlu santral rulz(ama santralle aramdaki mesafe 5 dakka yürüme şeysi kadar 200-300 metre falndır =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 beyoglu/cihangir/taksim cok kral nromalden hizli felan bile cekersiniz.[signature][hline][b]arkadas- bakar misin lan![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ha bu arada annem söledi ananemler 1975 te telefona başvurmuş göztepe santralden 1986 da bağlanmış santralinizi siz düşünün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 su an patide surf yapiyprum msn icq felan acik degil. 6,5-7 kb arasi dl ediyorum. oda anca. dsl speed diye bir programla hizlandi biraz net.[signature][hline][b]arkadas- bakar misin lan![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 fenaymış... 3 ayrı şehirde adsl bağlattım, hepsi de aynı gün içinde bağlanmıştı, bazı yerlerde o "kadın" , bazı yerlerde de evcilleştirilmişi var demek ki...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 o zaman ne diyoruz turktelekoma kafamiz girsin[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şimdi de erenköy muayene masasına ulaşmaya calisiyoruz! dediler ki sizin arıza bizden kaynaklı degil muayene masası ??? bakacak. nasıl bir masaysa artık topunu masaya oturtasım geliyor! bugun adsl teknik destek hattını iki kez daha aradım. ikisinde de link ışığı sabit yanıyor dedim.o zaman orası bakmayacak biz bakacagız ama önce oradaki kaydın düşmesi lazim dedi..e düşürün dedim. yok siz arayacaksınız düşürecekler bize aktaracaklar dedi..hayret bişey ya. kendi aralarında birbirlerine ulaşamazlarmiş.biz ugrasıcaz.daha internetim acılmadı.bi de arıza cıktı başımıza! bi boka bakmıyorlar. devlet dairelerine etmedigim küfür kalmadı içimden. patlıycam!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 az önce geldim eve bi baktım rxd ışığı yanıyor. ip aldı tamamdır dedim açtım makineyi calisiyor artık:) tam 8 gün oldu başvuralı.sonunda sinir ola ola yaptılar..hiçbiriniz düşmeyin bunların eline aman..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar