Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara OB cd

Apache

Öne çıkan mesajlar

Bende bu seferlik bu duplicate topiclere izin veriyorum ;)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

ankardakiler, telefonunuzu özelden atarsanız, belki yarın kızılay vb. bi yerde verebilirim yoksa akşam odtüye de gelebilirsiniz.. a4 kapısına(100. yıl dolmuşuyla) gelirseniz ve şu saatte geliyoruz derseniz saat 5den sonra alabilirsiniz... ama söz veremem tabii biraz yoğun bu aralar yoksa atlar gelirim sorun değil..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm ben okuldayım ya her zaman bi ara bulusursak su cdden bi kopya da ben albilir miyim :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

apache server mı kursam?? :P

saendul yarın öğleden sonra 4. yurtta olucam iki saat kadar, telefonu atarsan ya da dersen forumlarda olurum haber veririm kesin bir saat için..

ne kadar odtüden var yaw oynayan.. desek odtüden kimler var çıkmaz biriniz ama :))[hline]Fieldwork is HARD !
Sosyal ağlarda paylaş

Biriniz hayrına bi cafeye falan bıraksanız da bizide dl derdinden kurtarsanız. Sanırım arkadaşın böyle bir imkanı yok ama diğer alacak arkadaşlar herhangi bir cafeye bıraksa direk cennetlik ahanda yazıyom buraya. Evet kim cennete gitmek ister :D[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...