Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konular vardı bunun hakkında ama ben gözden kaçma ihtimallerinide düşürmek için açıyorum konuyu. elinde ankarada ob sürümünü çekmiş olan varsa zaman farketmeden hemen alabilirim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bende bu seferlik bu duplicate topiclere izin veriyorum ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 teşekkür ediyorum ilkin :) yokmu arkadaşlar hiç kimse koca ankarada?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla hepimiz abanıyoruz ama işte olmuyor bulursan bendeistiyorum ankaradayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ankardakiler, telefonunuzu özelden atarsanız, belki yarın kızılay vb. bi yerde verebilirim yoksa akşam odtüye de gelebilirsiniz.. a4 kapısına(100. yıl dolmuşuyla) gelirseniz ve şu saatte geliyoruz derseniz saat 5den sonra alabilirsiniz... ama söz veremem tabii biraz yoğun bu aralar yoksa atlar gelirim sorun değil..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 holey :p[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 :)) cd istiyorum diyenler bi yazsın hele yarın öğleye kadar, sonra saati ayarlarız 15.00 demişsin olabilir..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yarin butun gun okulda sayilirim, oms'den de attim telefonu. yarin veya olmadi persembe halledersek leziz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bilkent'te arkadaşım okuyo, bayramda Mersin'e gelicek. Ona da ayarlayabilir miyiz bişiler?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 tabii ancak yukarda yazdım yaa okula gelsin ya da saat 13.00-15.00 arası kızılaya.. kesin saati yarına belirleriz..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 10 Kasım 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sağolsun omenden alacağım ben alamayanlarada odchudan alır mutlu oluruz :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hmm ben okuldayım ya her zaman bi ara bulusursak su cdden bi kopya da ben albilir miyim :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 apache server mı kursam?? :P saendul yarın öğleden sonra 4. yurtta olucam iki saat kadar, telefonu atarsan ya da dersen forumlarda olurum haber veririm kesin bir saat için.. ne kadar odtüden var yaw oynayan.. desek odtüden kimler var çıkmaz biriniz ama :))[hline]Fieldwork is HARD ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Biriniz hayrına bi cafeye falan bıraksanız da bizide dl derdinden kurtarsanız. Sanırım arkadaşın böyle bir imkanı yok ama diğer alacak arkadaşlar herhangi bir cafeye bıraksa direk cennetlik ahanda yazıyom buraya. Evet kim cennete gitmek ister :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bana da çok acil lazım, kızılaya gelirim de odtüye sokarken vikvik ediyolar. telefonu attım özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Azimle yukarı[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Odchu özel mesaj attım cevap bekliyorum sağolasın...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beromero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet lutfen bırısı kafeye bıraksın cok ıyı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ankarada elinde cd olup kopyalıyabilcek olan varsa söylesin bi özel mesajda ona atarız icabında... *!iyi bi giriş düşünür... tostumu yedim bekliyorum...*[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 omen rocks! aldım oyunu bakalım akacağım oyuna :p[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Aras kargo ile yollayabilecek varmı :)) maliyeti alıcıya ait diyip boyle bir babayigit :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Apache cd ler ile işin bitince sana zahmet bi cafeye falan bıraksan ya daha 500 mb indirebildim. Test biter dl bitmez olayı resmen[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 malibu cd yi master olarak tutuyorum elimde kopyalayıp vereceğim epey bir insan var okulda.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Kopyalayıp kafeye bırakabilirsin? Asıl CDler elinde durur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Eziğim diyosun yani :) Bende "Aha zegnada var arayım cafeye bırakır" diyordum :([signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar