copry Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Vici Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 MMXXII said: Yörüngeyi genişletmek lazım. cok yanlis bi laf oldu bu mesela sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 incdarkness said: MMXXII said: Yörüngeyi genişletmek lazım. cok yanlis bi laf oldu bu mesela sdf ...yeni ve garip dünyalar keşfetmek,yeni yaşam biçimleri ve uygarliklar aramak, kimsenin gitmediği yerlere korkusuzca gitmek.. copry said: Vici vici vici vici diye giden eski araçlar var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ve bir daha geri donememek :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Atılgan dönüyordu ama bizim neyimiz eksik :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 MMXXII said: Atılgan dönüyordu ama bizim neyimiz eksik :) gelecekten gelen kopyamiz sdfgh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Farklı ip den gelen kopyamız olsa ?? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 MMXXII said: Farklı ip den gelen kopyamız olsa ?? abi senin yumurta ikizinin baska bi anneden olmasi gibi bisey bu sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 incdarkness said: MMXXII said: Farklı ip den gelen kopyamız olsa ?? abi senin yumurta ikizinin baska bi anneden olmasi gibi bisey bu sdf Tek yumurta ikizi olan 2 kadinin tek yumurta ikizi olan iki erkekten olan tek yumurta ikizi cocuklari birbirine benzer mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 benzeyebilir de benzemeyebilir de 4de1 şans Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 MMXXII said: incdarkness said: MMXXII said: Farklı ip den gelen kopyamız olsa ?? abi senin yumurta ikizinin baska bi anneden olmasi gibi bisey bu sdf Tek yumurta ikizi olan 2 kadinin tek yumurta ikizi olan iki erkekten olan tek yumurta ikizi cocuklari birbirine benzer mi? ikisinin de farkli tek yumurta ikizinin olmasi biseyi farkettirmez sonuc olarak tek yumurta ikizi birbirine benzedigi icin(under normal circum strances) o veletler birbirine benzer bizde mal gibi bakariz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Peki bu durum banlanmamıza engel olabilir mi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ne yani şimdi hepimizin ipsi 192.168.1.1 değil mi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 hep amerikanin oyunlari bunlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 MMXXII said: toplu giris kapaliymis onu anladik :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Dost de ve gir içeri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 MMXXII said: Dost de ve gir içeri hemcinslerime karsi sadece dostum ben girmem iceri falan :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 incdarkness said: MMXXII said: Dost de ve gir içeri hemcinslerime karsi sadece dostum ben girmem iceri falan :( içerisi cins cins, çok acaip bir dünya var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 MMXXII said: incdarkness said: MMXXII said: Dost de ve gir içeri hemcinslerime karsi sadece dostum ben girmem iceri falan :( içerisi cins cins, çok acaip bir dünya var onu bunu bilmemde iyi post kastik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 post-apokaliptik ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 MMXXII said: post-apokaliptik ? 21 aralik 2012 ye kadar devam diyorum ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 2022 ye kadar yolu var raat ol bende :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 MMXXII said: 2022 ye kadar yolu var raat ol bende :D ban yemeyelim de sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 incdarkness said: ban yemeyelim de sdf yok bee başlık benim raat ol :D yeni geldim bi kere X( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.