Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 o da olur gökçenim o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 pazar torbası tasırken düser la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi adam birasini iciyor mu. olay bitmistir. ayrica o parnagi ile bana gel gel yapsa gitmemki bu adamin yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Cuce said: bana cok ilkel geldi.. koldaki kasları kullanıcağına direk kafaya sensor takalım, beta wave ile komut alsın evet bazı yanları yetersiz gibi mesela bileğini çeviremiyor sanırım adam su alırken kendi eliyle çevirdi. tahminen beyne bağlı olsa haraket yelpazesi daha geniş olur. ama tahminimce beyinden ve sinirlerden komut alanlar daha prototip halindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 cambazct said: millet kolunu keser bunun icin biraz daha gelişsin %100 olcaktır abi benim kolumu kes biyonik tak diyen manyaklar. pil parasından evleri çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Fazla düşünmeden iki kolunu da bionikleştiren adam forever alone olmaktan şikayetçi. "Koparıcam diye de korkuyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 orayıda biyonikleştirmiş olabilir dasaa. MAKİNA SELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar