Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 selamlar taşımam gereken bi 400gb kadar dosya var yalnız hdd usb3.0 portlara taktığımda görünmüyor normal usb slotuna takınca görünüyor aktarımda çok yavaş doğal olarak ne yapabilirim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Anakartında USB 3.0 desteği var mı, varsa kasadan gelen bağlantı kablosu anakartın gerekli yerine bağlanmış mı, bunlara bir bakman lazım çalışmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 usb 2.0 de göründüğüne dua et benim onu da görmüyor sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 mouse yada başka bişi takınca çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 güç yetersizdir. windows yüklüyse control paneldan power profiles mı ne var, onu high performance yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yok düzelmedi hala = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 anakart driverlarını tekrar yükle. eğer usd 3.0 için ayrı driver varsa onları yükle. gerçi sorun sürücülerde ise kontrol panelden sistem/aygıt yöneticisine bak ordaki sekmelerde usb sürücülerinde sorun varsa eğer yanlarında soru işareti ile belli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bütün portları removeladım 2.0 usb yükledim bu sefer kopyalam sırasında 5dakka sonra aygıta ulaşılamıyor transfer kablolarından mı kaynaklanıyor baktım çünkü 5 tane o kablodan var hangisi samsung'un anlayamadım dışı hepsi aynı 2 tanesi çok dandik ama ondan eminim o kabloların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar