Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 heh onlar cok doal seyler ben 2 defa titleimi kaybettim o yuzden bizde bazen omni arenaya gidioruz ama duel yapan 2 kisiyi ganklemeye karsiyim[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hmm constrictor ap de ole 3 kisi vardi clan bunlar paso gankliorlardi, bunlarin presidentla konustuk herifin suratina bakarkan isminin altindan constrictor ap yazisi kayboldu cat die :p , bir kac gun sorada storm sux die guild kurmuslar oyle dolasiorlardi harrashment yuzunden petition edildiler ben beni gankleyenleri surekli hatirlamak icin buddylistime eklerim, bu 3u bi daha online olmadi uzun suredir, sebebini bilemiorum bir clana uyelerse onlari kesinlikle /org info ile sikayet et clan gankleyen clan ya omniye gecmek zorunda kalir ya da kimse onu istemez oyun iskenceye doner[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 lol citir söyleyince aklıma geldi bi ganker vardı clandan unuttum ismini herifi arenada maymuna çevirmişlerdi bi kaç büyük guildten eleman gıcık kapmış buna milleti gankliyo diye ehe ne zaman arenaya girse gebertiyolardı :) sonra noldu bilmiyorum kesin bırakmıştır arena olayını :P[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 cok gereksiz bisi bence eger karsindaki adam olayi ciddiye alirsa bunun sonu team bulamamaya bile gider, guildsiz olsan bile oyunu zehir ederler yani dusunsene buff istiorsun hicbi clan sana buff atmio flm[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 PvP'de birini öldürünce XP mi alıyorsun? :) eğer öyleyse aslında güzel taktik ama, pekte bir terbiyesizlik aslına bakarsanız. cık cık! terbiyesizlik yani..[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hmm..[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 xp almiorsun ama karsindaki save etmemisse xpsi flm gidior birde super item lootlayabilirsin :p pvp title i kazaniorsun gankleyerek sadece o.. arenada %0 zone a save etmeden adim aticak birini tanimiorum daha[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Arenaya giren risk almış demektir yani her türlü ganklenmeye hazır olmalıdır. Agent forumlarında çok tartışılan bir konu malum genelde agentlar bu gank işini çok yapıyor. Ben şahsen sevmiyorum ganklemeyi ama PvP alanına giren kimsenin itiraz etme hakkı yok bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 o 3 tipi hatırladım yaa. maymun etmiştik çocukları nede olsa honourable agenttim o zamanlar caterwaul ve cop comboları ile iyi title farmlamıştım tiplerden :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar