DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 türlü ayarlar denedim bir sürü, en son os ayarlarını devre dışı bırakıp speedi 2ye getirdim dpi da 4500-5200 arası kullanıyorum mutluyum gibi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 lath ın dediği gibi kullanıyorum yıllardır. windows pointer defaultta, enhancer off. csde 0.85 sens, mouse da 1600dpi, accel off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 zaten herseyin off olması lazım, hatta windows ayarların ı off yapmak yetmıyor coğu zman wındows butun acc'i kapatmıyor, reg edit dosyası var istersenın bulup koyıyım. geirsi zevkinize kalmıs. ben setpointte mouse speed 1 dpi 3600 kullanıyorun. 400/1600/3600/4200/5400 seklinde ayarladım mouse üstündeki dpi aralıklarını gerektimi değiştiriyorum oyudnan oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yüksek dpi'lara çıkabilmek için mouse'un da iyi olması gerek tabi bu arada. Mesela bende G9 vardı, x olmayan model; inanılmaz negative accel. oluyordu yüksek dpi'larda. 1600'ün üstüne çıkamıyordum. Son serilerde yok sorun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar