Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Merhaba arkadaşlar, Ben whitesnake-ain't no love in the heart of the city i dinliyorum gece gündüz. Hastası oldum, bundan önce de thin lizzy- still in love with you ya böyle takmıştım. Var mı bu tarz parçalar bilen, aynı duygu aynı soundu yakalayabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 whitesnake (starkers in tokyo albümü kesinlikle atlanmamalı), guns n' roses ilk 5 albüm, tabii ki scorpions, steelheart ilk 2 albüm, alice cooper, deep purple (slaves and masters albümü kesinlikle atlanmamalı), bon jovi'nin crossroad albümü, ccr, çok alakası yok hastasıyım diye yazıyorum deep dark robot, linda perry, 4 non blondes, firehouse, girlschool, vixen, warlock, kansas'ın en azından leftoverture albümü, led zep zaten allah, rainbow. dio reyiz'e saygılar toprağı bol olsun m/ van halen, ve tartışmalı vokali sammy haggar'ın standing hampton albümü, skid row'un ilk 2 albümü, skin, skunk anansie, çok alakası yok ama devotchkas'ın live fast die young albümü, the who, twisted sister'ın stay hungry albümü, w.a.s.p, white lion belki, yavuz çetin. bunların haricinde bende henüz bulunmadığı için yazmadığım diğer allahlar (black sabbath, dio'nun solo çalışmaları vs.) vardır muhakkak ama sonra vay efendim olmasın diye yazmadım. albüm belirtmediklerimin diskografisini indir direk. albüm belirttiklerim de bazıları benim sevdiğim tarz, sonra bozuyorlar falan (aggro yemiş olabilirim. neyse.) veya üstteki vay efendim olmasın kurallarına tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ha bu kadar şeyi nasıl indiricem dersen, soulseek kullanıyorum ben. 1-2 grup diskografisi hariç arşivi de dişimle tırnağımla her albümü tek tek wiki'den bakıp tekeeer teker indirerek kurdum. o tag'leri var ya tek tek ellerimle düzenledim lan ellerimle! gerçi şimdi biri çıkıp "lan o da bişey mi bende 238472 grupluk rock arşivi var. TAŞ PLAK!" falan diyecek ama olsun yine de gururluyum. arşivleme için de "grup ismi(albüm yılı) albüm adışarkı numarası. şarkı ismi.mp3" formatını öneririm (whitesnake(1989) Slip Of The Tongue3. Fool For Your Loving.mp3 şeklinde). çat diye tüm diskografiyi sıralı şekilde dinlemek istersen diye. not: eksikleri olsa da arşivimi o kadar seviyorum ki biri bunu sorsun diye yıllarca beklemişim sanırım ghfsdjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yok ya çok eksik var dediğim gibi. birinin gelip "lan nasıl şu yok!" demesini bekliyorum ki gidip indireyim. bu arada "o kadar şarkının ismini numarasını tek tek mi düzenlicez lan!" sorusu için de arşivcinin dostu advanced renamer ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sözlük kapanınca buraya mı düştün sevgili Çoko. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aha! =D beyler kaçın sahibi geldi. geri alıyorum tavsiyelerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar