KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Arkadaşın birisi feysbuktan paylaşmış, sabahın 7 buçuğunda yabancı memlekette dinlediğimden midir, yoksa harbiden de yorum ve bestenin güzelliğinden midir ya da hepsi bir arada mıdır; bilmiyorum? ama çok beğendim, tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=YB-EALNJh_0&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bildiğimiz ersan dadaşlar şarkısı rok pop anatolian ezgiler felan işte banada bazen oluyor öyle hiç olmadık şarkılar sarıyo sonra bi bakıyorum ya bu parçayı ben ne alaka playlist e almışım diyorum.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 :) aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 3 yıl sonra history'i silme gereği duydum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Fin said: 3 yıl sonra history'i silme gereği duydum teşekkürler. ben anlamadım ama rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 dfjhjrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar