spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 burada okuyan mezun falan tanıyan varmı? nasıldır,yazayımmı tarzı bi soru? meslekte 15 gün tatil falan oluyor galiba arka arkaya iyi dota atar karakter kasarım diye düşünüyorum meslek seçimi çok önemli dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bi arkadas mezundu azerbaycanda çok iş var iyi maaşlı 4k dolar felan la başlıyolar arkadas girdiğinde 1 ay tatilk bir ay işti sonra 2 ye 1 e düşürdüler ama yane allahın çölünde bi kutuda tek başına yaşayaıp dünde 18 saat çalışmayı göze alıcan yane 1 ay 2 aylık çalışıp 1 ay yatıyosun azerbaycan deil sırf tabe kenya norveç felan yane en boktan yerlerde çalışıcan işin zorlupuna göre para ama şöle komik bişi diyim 18000 dolar maaşla bile işe giren var sıfır mezun tamamen kendi çaban kendi uraşın ayne türkiyede 2 okulda var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 berkay, abi şu kuzey denizinde yengeç avcılığı işi vardı ne oldu o? beni yem olarak işe aldılar, "kafese gir daha da çıkma" dediler kabul etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 odtü ve itü'de var tr'de odtü'den mezun arkadaşım var kız diyemi pek masabaşı iş verdiler paso duabi uae geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi valla ben düşünüyorum alırlarsa gidicem huzur var yengeçte balıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kas da yaparsın, kafes indir/kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kız diyedir abi şantiyede kız olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yengec avina ben de varim iş varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 aga türkiyede talip çok kendi teknemizi alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 mezun olunca zengin olunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 discovery deki belgeseldeki gibi mi lan? ben de gelirim. iyi para kaldırıyodu adamlar sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bering boğazının azgın suları arasında turuncu giyen adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 teknenin sezonluk kirası ne kadardır ki? olmadı ciro üzerinden anlaşırız, %5 yeter herhalde denize düşmeyin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 BonePART said: bi arkadas mezundu azerbaycanda çok iş var iyi maaşlı 4k dolar felan la başlıyolar arkadas girdiğinde 1 ay tatilk bir ay işti sonra 2 ye 1 e düşürdüler ama yane allahın çölünde bi kutuda tek başına yaşayaıp dünde 18 saat çalışmayı göze alıcan yane 1 ay 2 aylık çalışıp 1 ay yatıyosun azerbaycan deil sırf tabe kenya norveç felan yane en boktan yerlerde çalışıcan işin zorlupuna göre para ama şöle komik bişi diyim 18000 dolar maaşla bile işe giren var sıfır mezun tamamen kendi çaban kendi uraşın ayne türkiyede 2 okulda var çünkü maaşı niye düşerki adamın napmış 4k dan 2ye 1 e düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 calisma-tatil o dusen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 fenris said: discovery deki belgeseldeki gibi mi lan? ben de gelirim. iyi para kaldırıyodu adamlar sanki... iyi para kaldiriyolardi da analari da agliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 evet şükrü bilmiş yane bizim arkadaşın hayali şeyfdi ömrümden 5 sene yerim istanbulda bir iki ev alırım yane her möasrafın ödeniyo felan oda güzel uçak biletlerini alıyolar ev veriyolar bilmemne zaten ucuzda kendinde kiralamak istersen 300 dolara villada kalıyosun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Marty said: fenris said: discovery deki belgeseldeki gibi mi lan? ben de gelirim. iyi para kaldırıyodu adamlar sanki... iyi para kaldiriyolardi da analari da agliyodu nerde ağlamıyor ki? önemli olan karşılığını alıp almaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 aquila said: calisma-tatil o dusen. çalışınca 4 çalışmadımı 1-2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hayır abi dişyorum ki ilk gittiğinde 1 ay çalışıp 1 ay yatıyodu sonra bunu 1 ay çalış 15 gün tatile dönüştürdüler yane 1 e 1 di oran 2 ye 1 oldu bu arada çalıştığın dönem pazar tatili 2 haftada bir felan öle kan alıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 BonePART said: hayır abi dişyorum ki ilk gittiğinde 1 ay çalışıp 1 ay yatıyodu sonra bunu 1 ay çalış 15 gün tatile dönüştürdüler yane 1 e 1 di oran 2 ye 1 oldu bu arada çalıştığın dönem pazar tatili 2 haftada bir felan öle kan alıyolar olsun çalışırım it gibi ben meraklıydım çocukluktan beri paso discovery de ağzım açık vay .... nası deliyorlar denizi falan filan diye takılıyordum. beni cezbeden gezme tozma,maaşı,çalışmasının zevkli olması bide tatiller arka arkaya geliyor o güzel bişey atıyorum biriken parayla ne kadar tur 2 haftalık tatil var gidilir. normalde odtü yazacaktım puanı daha yüksekte puanıda bikaç kişi sondaj için itü diğerleri için odtü daha iyi dedi bide son olaylar beni vazgeçirdi fazla pkk falan var gibi birde ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 torpilin yoksa türkiyede iyi iş bulman zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Myshkin said: torpilin yoksa türkiyede iyi iş bulman zor yurtdışı düşünüyom direk çıkılırmı? çıkılır herhalde diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 azerbaycana fln gidersin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 pasaportun varsa, vize alip cikiyosun, cok zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar