Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yolda bin dolar bulsaniz naparsiiz

togi92

Öne çıkan mesajlar

said:
Black_Lupin, 10 Kasım 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
Kendi ekonomik durumumu düzelittikten sonra gerçekten ihtiyacı olan insanlara bağışlardım . Okul yaptırırdım , Çocuk esirgeme kurumuna bağış yapardım , Afrika'daki aç insanlara erzak gönderirdim .

Gerçekten o kadar çok işsiz aç ,gece gidipde sıcak yatağına giremicek bırakın yatağı bi evi bile olmayan okadar çok insan var ki. Ve bu oran Güzelim Ülkemizde her geçen gün dahada artıyor .

sen bi milyon dolar buldun sanırım[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

P.R.S. marka gitar alırım...gerç para yetmez ama üstünede biraz ekleyiveririm.
olmadı giderim zilyon tane orj albüm alırım...giysi fln alırım...aarkadaşlarıma yemek ısmarlarım....biter gider zaten.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 10 Kasım 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
Abi sıkmayın ya yok kım oldugunu arastırırım fln dıye

Araştırırımn çünkü şuç diye bilioırum.Biri gelip bu kdr parayı nerden buldun kara para mı bu die sorsa ne diecen :) Harbi kaybedene yazık büyük para büyük sorumluluk demektir önce araştırak lasım :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

gider arkadaşlarla pavyonda yerim direk...[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

iftar yemeği veririm[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Hangı pıyasa olduuna baglı
Balık+Rakı=8m
walla su saattede bolme yapamıcam cok takılır yanı :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

Belkı stig. dese ınanırım cunku artık adam paraya doymus para ıhtıacı yok ama sen de sallama :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...