yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 küme düşme mucadelesi veren iki denk takım... galibiyet potadan uzaklaştırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 her turlu yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 5 aticaz 5:P Yok yaw 2-1 yada 3-1 biter bu mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 dünkü maçlardan sonra 3 takımıda kefeye koyunca beşiktaşın farkı açıkca ortaya cıkıyor . ibb karşısında milyon dolarlık gs 90 dk da 9 şut cekıyor,ibbye %56 top oynatıp toplamda 1 korner atıyor. rakibe baskı hiç kuramıyor. gene milyon dolarlar harcanıp kurulan fenerbahce akhisar karşsındaki durumunu hiç söylemiyorum dün herkes izledi . şut yok pres yok takitik yok baskı yok. dönüp beşiktaşa bakıyorum trabzonspor maçı 2. yarısından itibaren futbol adına yapılmadık şey yok mücadele üst seviyede takitik var pres var rakibi baskı altına alıp bunaltma var . herşey 4 4 lük olma yolunda . kısacasa ben bu maçta iyi futbol ve 3 puan beklioyoum . eğer kaybedersek puan kaybedersekde hepsinin canı sağolsun. rakiplerini durumu ortada . 4-0 beşiktaş net alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?29,6559348 maçın başlığı vardıki aha bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar