Mordre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yüklediğim dosyada e games diye bi dosya yok o yüzden knight online.exe ile açamıyorum biri detaylı olarak şu serverlara nası girebileceğimi anlatırsa çok sevinirim
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 C:Program Filese-GamesKnightOnlineLauncher.exe www.knightonlineworld.com dan indirdiysen bu dosya ile oyuna girebilirsin tabii ilk defa giriyorsan 2-3 tnae patch yapacak.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mordre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sen bunu www.knightonlineworld.com dan mi çekmiştin bende c:/programfiles/knightonline/louncher.exe diye çıkıyo da louncherı açıyorum can not create d3d device die bişey çıkıyo
Mordre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sen bunu www.knightonlineworld.com dan mi çekmiştin bende c:/programfiles/knightonline/louncher.exe diye çıkıyo da louncherı açıyorum can not create d3d device die bişey çıkıyo
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 özür dilerim bende de e-games yoktu ben kendim oraya yükledim oyunu sonradan yani sendeki doğru fakat sende bir problem var galiba ekran kartından dolayı böyle bir hata veriyo[signature][hline]Charles Rhadamantis
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 oLabıLır ..[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Öne çıkan mesajlar