Marv Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Crytek imzalı, platform oyuncularını bir araya getirmeyi amaçlayan bir sosyal ağ imiş. Şu an kapalı beta'da. http://www.gface.com/ Ben düşünmüştüm bu tip bişi taa yıllar evvel yeminle. Ama işte, tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 gerçekleştirin abi. artık daha kolay gerçekleştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Oyun oynayanlarin 70%i dusundu bunu son 10 yilda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Sitede kafadan virus var 5 tane rootkit kodu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Tutmayacağı on kilometre öteden belli. Crytek yine olmayacak işler peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bu platformların için xfire ve steam varken yeni oluşumlar zor zaten çokta mantıklı gelmiyor bana açıkçası. Xfire bile broadcast vs gibi özellikleri olmasına rağmen tutturamadı bunlar hiçbirşey yapamaz kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar