cantug Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 "roket adam" said: CIP lounge'a nasıl giriyorsunuz? Business class mı almak lazım onun için, geçen soracaktım da unuttum. İş Bankası Millenium Lounge'a gidiyorum ben Atatürk'ten bi yere gidiyorsam ama THY'nin mekanları o kadar havalı ki bi içeri girip göz atmak isterdim :) Business Class, Elite Plus Alırsan biletini girebiliyorsun ayrıcada Elite members Miles & Smiles üyesi olman gerek. Birde bazı firmaların anlaşması oluyor. ARkadaşın dediği gibi öyle pideler mideler olmaması gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Düzce Tan dinlenme tesislerinin üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lombardini Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 cantug said: "roket adam" said: CIP lounge'a nasıl giriyorsunuz? Business class mı almak lazım onun için, geçen soracaktım da unuttum. İş Bankası Millenium Lounge'a gidiyorum ben Atatürk'ten bi yere gidiyorsam ama THY'nin mekanları o kadar havalı ki bi içeri girip göz atmak isterdim :) Business Class, Elite Plus Alırsan biletini girebiliyorsun ayrıcada Elite members Miles & Smiles üyesi olman gerek. Birde bazı firmaların anlaşması oluyor. ARkadaşın dediği gibi öyle pideler mideler olmaması gerekiyor... Valla ben de miles & smiles elit kart sayesinde THY lounge dan faydalanıyorum, içeride sadece pide fırını olsa iyi, çok daha fazlası var, sabahları acık büfe kahvaltı, ozel omlet vs. siparişlerini yerine getiren bir acık mutfak, oglen ve aksam yemekleri için 2 ayrı bufe (her bufedeki yemekler ve yemek cesitleri farklı)ilaveten ızgara kofteler, tavuklar vs. pide fırını da vegetarian pidesine kadar en az 5 çeşit pide yapacak kadar başarılı. ve bana göre bu pideler istanbuldaki meşhurum diyen bir cok pideciye on basar. tatlı büfesi ayrı alem, pastalar ve keklerin pudinglerin yanında, baklavasından sobyetine turk tatlıları da cabası. sıcak ve soguk içecekler içinse bir diyecek birsey bulamıyorum, demleme cayından tutta, en kaliteli kahve cesitlerine hersey mevcut. Sınırsız ve bedava wifi internet baglantısının yanında, 6-7 adet geniş ekranlı MAC bilgisayarlar, bedava cıktı alınabilen printer hizmeti. tuvaletleri denildigi gibi oldukca luks(ki bence fazla luks), bunun yanında bir mescit ve abdest alma yeri var ki ben boyle konforu Turkiye'de umuma acık bir mescit ya da camide gormedim. yine lounge icinde size istediğin halde masaj yapan elemanlarda var. Ben de dunyada bir cok yer gezdim boyle lounge hizmeti gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben duş alıp, karanlık genis koltuklu klasik muzik konseri verilen yerde uyuyorum ya.on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Thy virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Garanti'ye(kapanmış sanırım) ve işbankasınınkine girebiliyorum da daha bir kez bile girmeye vaktim olmadı. İnsanlar bunlar için herhalde 3-4 saat önceden gidip bilet parası çıkana kadar yiyip içiyorlar sddgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar