Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Iki adet accountu satılığa çıkarıyorum.. 100m master cm master pistoleer biri de master teras kasi yarım medic 75m combat medic olanda acayip itemlar var. yarım medic olanda weaponsmithten bozma olduğu için gerekebilecek ivirzivirlar ve 2m civarında para ve evler var. Ilgilenenler: 39128293 icq[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 forfink?[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ben soracaktım ha :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 benim sattığım forfink 75 kaat olan :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 forfink ve adrius donme ihtimalleri olmadigindan satmaya karar verdiler:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 swg yazatı bile sattı way be oyun kötü olsa neysede :P[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Oyunun kotu oldugunu kimse soylemedi ki.Oyundaki dengeler kotu durumda.Jedilikla b.kunu cıkardı SOE aslında hic Jedi lik olmasaydi super olurdu.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 o zamn sen napıcaktın :))[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Baska bisey kasardım abi :) Eskiden su forumlarda holo zamanlarinda millet deli gibi template cıkarırdı soyle olsa nasıl olur boyle olsa nasıl olur diye tartisirdik avantaj ve dez avantajlarını konusurduk muhabet ederik. Sora olay bh ve jedi forumlarina dondu ve son halini goruyorsun zaten.Satilik...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ama nedense hep satılan Jedi temp'leri. LS'te 0044 olmak bile yeni sistemde şans ve çok fazla çalışma istiyor. Sanırım insanlar bu kadar tekrar iş yapmaktan sıkıldı. Açıkcası Padwan karakterimle haftalardır doğru dürüst girmiyorum oyuna.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 çünkü oyunun asıl zevkli kısmı olan craft ile ugraşmaya başlamışsın :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yok yok:))) Bana artik craft deme.... Gına geldi.... Asıl zevkli olan BH Bu oyunda 3 karakterle 30'dan fazla meslek profladim ve cogu crafting. Artık ondan gına geldi. Var mı BH'lık gibi heyecan, adrenalin varen başka meslek?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 412 yerine 416 brandy yağtığınız zamanki zoşku, 13 saatte vendorunuzun adeta talan edilmesi,ertesi gün bi okadar malım daha olsaymış keşke demeniz, ben ne ediyim jedi kesmişim bunları yaptıktan sonra :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar