Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Acc

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Iki adet accountu satılığa çıkarıyorum.. 100m master cm master pistoleer

biri de master teras kasi yarım medic 75m

combat medic olanda acayip itemlar var. yarım medic olanda weaponsmithten bozma olduğu için gerekebilecek ivirzivirlar ve 2m civarında para ve evler var. Ilgilenenler: 39128293 icq[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

Baska bisey kasardım abi :)

Eskiden su forumlarda holo zamanlarinda millet deli gibi template cıkarırdı soyle olsa nasıl olur boyle olsa nasıl olur diye tartisirdik avantaj ve dez avantajlarını konusurduk muhabet ederik. Sora olay bh ve jedi forumlarina dondu ve son halini goruyorsun zaten.Satilik...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

Ama nedense hep satılan Jedi temp'leri.

LS'te 0044 olmak bile yeni sistemde şans ve çok fazla çalışma istiyor. Sanırım insanlar bu kadar tekrar iş yapmaktan sıkıldı. Açıkcası Padwan karakterimle haftalardır doğru dürüst girmiyorum oyuna.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok:))) Bana artik craft deme.... Gına geldi.... Asıl zevkli olan BH

Bu oyunda 3 karakterle 30'dan fazla meslek profladim ve cogu crafting. Artık ondan gına geldi.

Var mı BH'lık gibi heyecan, adrenalin varen başka meslek?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE
Sosyal ağlarda paylaş

412 yerine 416 brandy yağtığınız zamanki zoşku, 13 saatte vendorunuzun adeta talan edilmesi,ertesi gün bi okadar malım daha olsaymış keşke demeniz, ben ne ediyim jedi kesmişim bunları yaptıktan sonra :)[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...