Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklamlardan nefret ediyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşimle ilgili en nefret ettiğim şey kesinlikle reklam kurgulamak. Yapar gönderirsin, yok orası olmamış, gönderirsin yok burası olmamış, gönderirsin yok şurda şöyle olsa. Ebesinin şeysi ali sami. Gördüğümde ışık hızında uzaklaşıyorum ortamdan.

Küfretmeyin lan o yüzden, o dandirik reklamların alayının kaynağı firmalar. Sen istediğin kadar marjinal düşün, adamların beyni kütük. İlla kütük gibi şeyler istiyorlar.
Mesaj tarihi:
Bilip bilmeden konuşmayın abi ya. Kaç tane ajans gezdiniz ne şartlarda iş yapıyorlar gördünüz ki? Müşterinin sizi her işi yapmak zorundaymışsınız gibi görmesi, patronunuzun müşterinin kıçını yalayıp ehem ehem ben reklamcıyım.. diye ortalarda dolaşması.. Bunlar aklıma ilk gelenler.

Kumanda elinde Türkiye'de reklam kötü yaee.. demek sizi, bu işi yapmaya şart koşanlardan farklı yere koymuyor.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

İşimle ilgili en nefret ettiğim şey kesinlikle reklam kurgulamak. Yapar gönderirsin, yok orası olmamış, gönderirsin yok burası olmamış, gönderirsin yok şurda şöyle olsa. Ebesinin şeysi ali sami. Gördüğümde ışık hızında uzaklaşıyorum ortamdan.

Küfretmeyin lan o yüzden, o dandirik reklamların alayının kaynağı firmalar. Sen istediğin kadar marjinal düşün, adamların beyni kütük. İlla kütük gibi şeyler istiyorlar.

İyi ki geldin. Yalnız buldular saldırıyolar dostum.

https://www.youtube.com/watch?v=7qU3yo8JXjE
Mesaj tarihi:
Bilgisayarımda internet yokken bazı reklamları kaydetmişliğim izleyip güldüğüm,düşündüğüm reklamlar vardır. Hatta gag programında izleyip güldüğüm birçok reklam var. Hatta şuraya hepinizi gülmekten yaracak bi reklamda koyabilirim ama tv de sesi birden açarak açarak kumanda nerede amq değiştireyim kanalı diye rahatından olduğun, beynine sanki zorla işlemeye çalışılan reklamlar nedir yahu?

Hatta bir adım ileriye götürüyorum. Şu an kulandığım bi ürünün reklamı sırf bu haftalarda beynime tecavüz ettiği için istemeden değiştirip alternatifine geçeceğim. Benim gibi yapsa birçok insan ne olacak şimdi!!!
Mesaj tarihi:
Nedir abi bu yüksek sesle paticiğe girişte paticik paticik diye siteye girişte ses verilse üye sayısı mı artırılacak!!!

Sırf bu yüzden marketin birisinin indirim kataloğuna bakmyorum.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu köşe yazarıda aynı şeylere değinmiş.

Diziler neden izlenmiyor

.
.
.

Yoğun reklam bombardımanı arasında dizi izlemek başlı başına bir sinir testi haline geldi
.
.
.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2012/11/16/diziler-neden-izlenmiyor
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hepsi aynı anda reklama girdiğini keşfettim son zamanlarda ya da reklamlar uzun olduğundan çakışıyorlar

Reklamlar girdiğinde sesi tamamen kapatıyorum.
Rahatım
  • Yeni Oluştur...