Solar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arada bir boyle eksiklikleri yazmak istiyorum.Bugun pvpnin rezilligini yazacagim. En onemli nokta overt rebel ve overt imperiallarin birbirlerini oldurebilmesi haric neredeyse hic kimseyi ama hic kimseyi olduremiyor hatta kilina dahi dokunamiyorsunuz. Duelde incapacite olma durumu ayriki ondada incapacite konumuna gelmeden /endduel komutu ile dueli bitirebilirsiniz,rakibinizde havasini alir sizi oldurmekte. Kisaca bu hayatimda gordugum en boktan pvpsiz oyun diyebilirim. Ultima onlinedan cikinca boyle grafikleri,professionlari,craft sistemiyle gozunuzu boyadigi icin basta farketmiyordunuz,ama oyunda ilerledikce tek kelimeyle cekilmez hale geliyor. Bu durumun en kotu olayi ise killandiginiz,sinirinizi bozan tiplere hic bi halt yiyememenizdir. Bunun en buyuk ezikligini npc lootlamada goruyorsunuz. Mesela 1saat lord nyaxin spawn olmasini bekliyorsunuz,sonlara dogru riflemanin teki geliyor,sizde melee professioncisiniz diyelim. Sonucta o riflemani sizin hic bir ama hic bir sekilde overdmg edip lootlama hakkini almaniza imkan yok. Napiyorsunuz peki? Sinirleriniz bozulup cekip gidiyorsunuz cunku baska bi bok yiyemezsiniz afedersiniz. Ama PvP olsaydi, o gelen diger oyunucuyu oldurup lord nyax spawn olunca onuda oldurebilirdiniz. Fakat gercek swgde yanlizca havanizi alirsiniz. Oyunda herturlu saygisiz,pislik social modu yiyorsunuz. Ignore list denen sacma sapan birsey var,fakat bu ignore digerlerinin size yapilan spastik ve saygisiz hareketleri gormesini engellemiyor. O yuzden uzerinize kusan,tukuren,suratiniza yumruk atan,pandik atan,taciz eden saygisiz oyuncularada haddini bildiremiyorsunuz. Kisaca yaptiklari yanlarina kaliyor. Bunuda killandiginiz adami oldurememe ve aklini basina aldirtamama olarak siniflandirabiliriz. Peki overt imperialsiniz,overt rebeli oldurdunuz.Peki bu size ne kazandiriyor? Loot,para...hayir.Kocaman bir hic! Cunku oldurdugunuz oyuncunun esyalari ve uzerinde tasidigi parasi hopppp klonlandigi gibi uzerine tasiniyor. Boyle sacma sapan birseymi olur ya.Tamamen aptalca. Yani baska bi oyuncu sizi oldurse bile hic bir kaybiniz olmuyor.O yuzden olduren ne tatmin duyuyor,olen kisi ne uzuluyor. Npcler tarafindan oldurulseniz bile sadece esyalariniz %1 hasar aliyor o kadar. Birde spastikce jedisaniz 200k jedi xp kaybediyorsunuz,buda ayri bi konu baska bi baslikta anlatirim ileride. Birde eski ama klasik bir oyun olan ultimaya bakalim. Neredeyse heryerde herkese saldirabilir ve uzerindeki esyalari lootlayabilirsiniz. Yani kisaca oyunda dusman edinmek oldukca olumcul sonuclar dogurabilir. Mesela evinize dogru giderken birdenbire gorunmez bir buyucuden paralyze yiyip bir anda kendizi ceset olarak bulur vede uzerinizdeki zirh,para,silahlar,buyu malzemelerinin gitmis oldugunu vede bindiginiz mustang atinizin yerde parcalara ayrilmis odugunu gorebilirsiniz.Buda oyuna bambaska bir heyecan ve adrenalin katmaktadir. Dragonmi kesiceksiniz. Dragoni kesmek isteyenler arasindaki savasa katilabilir ve galip cikarsaniz kesebilirsiniz :). Ostard,mustangmi tame edeceksiniz.Hayvani buldunuz ama tabii bir tek siz bulmuyorsunuz. Once tame etme hakki icin savasabilirsiniz. Sizden onceki tameri oldurup hayvani tame etme sansi oldugu gibi,sizden onceki tamerin sizi oldurme sansida var. Sonucta ultimanin pvp olayi SWG in hayatta erisemeyecegi bir duzeydedir. Cunku swgde oyle rebel imperial savasi zaten yok denecek kadar az. O brit mezarligi pk lar basti senligi,pklar su sehri basti senligi,gidip pk larin sehrini basalim eglencesini zor bulursunuz bu oyunda. [Bu mesaj Solar tarafından 30 Ekim 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Solar tarafından 30 Ekim 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Solar tarafından 30 Ekim 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 o zaman bounty hunter ya da jedi oalcaksın ki her an pvp yaşayabil. Ama bekle combat rewamp geliyor bakalım ondan sonra sistem ne olacak. Yalan söylemiyorlarsa çok fazla değişecekmiş, gerçi gcw da da craftından danscısına kadar herkes savaşacak diyodu ama bi şe göremedikl :) ama şuda bi nokta ki combat rewampı gcw nin üzerine yapıyorlar sanırım istediğimiz pvp ortamı gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Oyunun başında playerları lootlamak vardı fakat 10 yaşındaki amerikalı veletler zırlayınca müşteri kaybetmemek için kendi hemşerilerini düşünen üretici bu olayı kaldırdı.Loot olayı ise swgnin kutusunda bile yazar.Swg'nin loot oyunu olmadıgı uber itemların playerlar tarafından craft ediliceği.Fakat gel görki son zamanlarda müşteri memnuniyeti açısından görüyorum sapık itemlar düşmeye başlamış.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 pvp deki loot olmaması bencede iyi sizi bilemem. ben milyonlarca kredi veya 3-5 saatlik dolaşma sonunda bi item lootlıycam. sonra dandik ve istemedigim bi anda pvp çıkıcak karşıma ve loot yiycem ha? o anda oyunu bırakırım. ayrıca 10 yaşında amerikan veleti değilim bu arada solara bi soru: Hala oyuna para veriyormusun? veriyosan memnunusun demektir oyundan vermiyosan lafım yok.ve par veriyosan ve ingilizcen biraz yeterliyse git offical forumlara yaz. burda yazdıkların dikkatleri kendi üzerine çekmeten başka hiç bi işe yaramaz.anca reklam olur paticik forumlarında.bak fakiye... elinden geldiğince offical forumlarda ağlamış (kızma callawey takılıyorum :P ) ayrıca eğer para veriyosan ki umarım bu kadar rezil bi oyuna(!) para vermiyosundur bu oyun böle.ister oynarsın ister oynamazsın. ekisikleri yazıcam bilmemne deyipte oyunu zevkle oynayan adamların asabını bozma [signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice [Bu mesaj heyd tarafından 31 Ekim 2004 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: heyd, 31 Ekim 2004 10:42 tarihinde demiş ki: pvp deki loot olmaması bencede iyi sizi bilemem. ben milyonlarca kredi veya 3-5 saatlik dolaşma sonunda bi item lootlıycam. sonra dandik ve istemedigim bi anda pvp çıkıcak karşıma ve loot yiycem ha? o anda oyunu bırakırım. ayrıca 10 yaşında amerikan veleti değilim 10 yaşındaki amerikan veleti lafını niye üstüne aldın çözebilmiş diilim.Oyunda player loot olmadıgı için devamlı heyecan yok birşeyleri kaybedip hırs yaptırıcak bişi yok.Herkes almak niyetinde vermeye gelince yok.Ultimadaki Yew gate'teki pvp swg'dekine 5000 basar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 karakteri satabilsem aninda birakirim. Zaten bi guild warsu gorunce ciktigi zaman onu oynayacagim. Kotor 2 ilede jedi olayini tatmin edebilirsin rahatca. Cunku swgde seni tatmin edecek pek bisi kalmiyor.Single playerdan farki kalmiyor belli bi zamandan sonra. Kisaca diablo+irc tarzi biseye donuyor. Para veriyorum ama ne yazikki baska oyun yok oynayacak,diablo tarzi takiliyorum,kisaca baska alternatif yok henuz. Jtlyide alip freespace tarzi takilabilirim ileride. Ingilizcemde iyi,forumlarada yazdim ama sikleyen olmaz sonucta biri bi aglasin yok esyalarim gitti diye benden 100kat fazla ilgi ceker. Zaten artik piyasaya biz hardcore oyunculari tatmin edecek bisi cikmiyor. Oyunda kan efektinin bile olmamasi bu oyunun ne kadar cok veletlere yapildigini gosterir. Ama ne yazikki baska alternatif olmadigi icin bizde bu velet oynunu oynuyoruz ne yazikki.Ayrica ayda verdigim 20milyonun bu oyuna toplam verdigim emegin yaninda hic bir degeri olamaz. Basta goz boyadi iste,artik grindden basinizi kaldiripta ben napiyorum ya diye dusunuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hardcore istiosan l2 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Sw izlemedin sanirim Sw filmelerinde bile neredeyse hic kan goremezsin Mesela ornek Bolum 2 de Jango nun kafasi gidiyor ucan helmet tan baska bisi gordunmu kan veya baska bisi ?Kan cikmamasi bundandir cunku..[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 lazer atisindan kan cikmaz zaten ama orda genel olarak kastetmis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 10 yaşındaki velet afını üstüme alınmadım dostum. o şekildeki isteklerin sadece 10 yaşındaki veletlerden gelmiyeceğini vurgulamaya çalışan bi cümleydi o.seni yanlış düşüncelere sarfettiğim için özür dilerim. ayrıca her oyun senin gibi "hardcore" oyuncuları memnun etmek için çıkmyıro piyasaya maalesef. ticari kaygılar sebebiyle sizin gibi oyun piyasasında azınlıkta kalan (hakaret gibi anlama az olmanızdan dolayı :) ) çoğu firma böle büyük bi yatırım yapıcagını zannetmem. yaparsada güsel olur tabi senin gibi hardcore oyuncu arkadaşları bu forumlardan temizlemiş oluruz bizde rahat ve soft şekilde kansız bağırsaksız oyunumuzu oynarız. "abi taze quanker kokoreç var 5 cpyarım ekmek istermisin?" gece gece hiç çekilmedi buda be ama içimden geldi napıyım[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Oyunu belirleyen kitlelerdir hikayesidir. Eger bu oyun Star Wars ise ve bu oyuna İmperial ve Rebel diye 2 taraf koyuyorsan bu oyunda PvP yaptirtmak zorundasin. Bu PvP ninde belli standartlari vardir diger oyunlarda olan. PvP isteyen adamin azinlikta oldugunu yoklama yaparaktanmi tespit ettin. Veya RP yapanlarin sirf PvE yapmak isteyenlerin cogunlukta oldugunu nasil tespit ettin. Bir oyundan her insanin beklentisi farklidir. Bende bu oyunda PvP olmasindan yanayim. Adam akilli PvP ve PvE decay inin PvP loot unun GCW nin olmasindan yanayim. Oyuna PvP i adam gibi koy herkez herkeze dalabilsin ozaman bakin bi dusunun neler degisecek cektiginiz fps problemleri nasil duzelecek. En basitinden soliyeyim. SP onlerinde kalabalik olmiyacak macro da olan spam yapan adamlar olmayacak. Heryerde PvP yapabilme imkani oldugundan tek bi yerde 100 lerce kisi birikmeyecek. Rebel lar AH de Moenia da Coronett olacak İmperiallar Bestine de Theed de Kor Vella da olacaklar. Neutrallar Entha da Eisley de Tyrena da veya baska yerlerde olacak. Hunt lar zoraki olarak group halinde olacak. Bi yeri AFK camp lamak gibi bi olay olmayacak. Alisverisleri insanlar daha cok kendi faction larindaki insanlardan yapacak. Base raid leri olacak savaslar olacak. Ben isterdimki heryerde zilyon tane ev guild hall olmasin evler sadece player city ler dahilinde kurulsun. SOE boyle bir duzeni zaten akil etseydi sanmiyorum bazi gezegenlerde bukadar lag sorunu cekilmezdi yada event yapilacagi zaman bi gezegen gocmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Solar, 30 Ekim 2004 19:53 tarihinde demiş ki: ... Birde eski ama klasik bir oyun olan ultimaya bakalim. Neredeyse heryerde herkese saldirabilir ve uzerindeki esyalari lootlayabilirsiniz. Yani kisaca oyunda dusman edinmek oldukca olumcul sonuclar dogurabilir. Mesela evinize dogru giderken birdenbire gorunmez bir buyucuden paralyze yiyip bir anda kendizi ceset olarak bulur vede uzerinizdeki zirh,para,silahlar,buyu malzemelerinin gitmis oldugunu vede bindiginiz mustang atinizin yerde parcalara ayrilmis odugunu gorebilirsiniz. bu söylediklerin yalnızca free uo shardları için geçerli. osi'de böyle bir durum yok. başka bir başlıkta yazdılarımı aynen kopyalıyorum: said: pvp'ye göre oyun değerlendirmesi yapmak da bize mahsus bir olay gibi. sanırım internet cafelerden free uo serverlarında oynayarak büyümüş online oyuncu kitlesinin ağırlığından kaynaklanıyor bu durum .yanlış anlama olmasın asla aşağılama gibi bir ifade yok burada. free serverlar pvp üzerine kurulmuş, cafe ortamı da pvp'yi destekleyen bir ortam vs vs. ama dünya genelinde bu iş pek de öyle değil. osi fel'e adımını atmamış oyuncularla dolu. pvpcilerin oranı %10-15'leri geçmiyor (en azından ben oynarken öyleydi). swg'deki durum da ortada. pvp'nin sorunları olması vs bahane. oyun zevkini pvp ile alan adam her halükarda pvp yapmak isteyecektir, şartlar iyi ya da kötü. swg'de pvp'nin tüm sorunları çözülse de değişen çok şey olmayacaktır. pvp yapmayan yine yapmamaya devam edecektir. pvp azlığından dolayı oynamayanlar oynamaya başlar öyle artar biraz oran ama yine de oyuncuların yarısının pvp yapmasını beklemek hayal olur. insanlar ticaret yapmak için, birlikte zararsız savaşlar yapmak için hatta evcilik oynamak için bile online oyun oynamayı tercih edebiliyorlar. pvp için oynayanlar bunlardan daha küçük bir kesim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yaw sufi böyle şeyler yazıyor beni sevindiriyor ne kadar güzel. bazı şeyleri tecrübeye bırakmak lazım tabii. saygılar abi[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARABESK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bu oyun CS degil ! (pvp) Knight online hiç degil!(loot) [Bu mesaj KARABESK tarafından 01 Kasım 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bi kere bende pvp olayına katiliyorum bi kere star wars yaziyorsa pvp olacak illa olacak yani otesi yok bunun...o zaman gidersin spacequest diye bi oyun cikartirsin onda pvp olmaz herkes yaratik keser ticaret yapar.Elbetteki herkes pvp yapicak diye bisiy yok ama sen secenegi duzgun sunarsin yapan yapar yapmayan ticaretini yapar karisan yokki...swg saf pvp oyunu olsun da diyen yok sadece pvp ye de gerek onemi istiyor oyuncular ve az buz rakam değil zamaninda ne kadar kisi combat revamp icin bastirmisti... hadi diyelim pvp yok...ama pve de de cok eksiklik war bi kere insanlar grup kurmuyordu ben biraktigim zaman bufflanip ava gidiyorlardi neresi multi bunun? arkadas hakli birasda soe elindeki cevheri iyi kullanamadi isallah zamanla duselir bizde swg yi zevkle oynariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 o kadar millet jedi kasti...e niye kasti atiorum dark jedi kesmek icin kasti pvp yapmak icin kasti...hic kimse saniorum mob kesmek icin kasmadi...yani sw nin dogasinda war pvp ama dev ler saolsunlar gereken onemi gostermediler pvp konusunda halbuki neler neler yapilabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Arkadaşım oynamadan etmeden nasıl böyle atarsın be güzel kardeşim. Dark jedi olduktan sonra, sürekli pvp ye açık durumdasın ve konseyde yükselmek için karşı taraftan jedi kesmek zorundasın mesela. Bi araştır öğren öyle kötüle bişiyi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Penthesilea, 01 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Arkadaşım oynamadan etmeden nasıl böyle atarsın be güzel kardeşim. Dark jedi olduktan sonra, sürekli pvp ye açık durumdasın ve konseyde yükselmek için karşı taraftan jedi kesmek zorundasın mesela. Bi araştır öğren öyle kötüle bişiyi. galiba yazimi tam okumadin penth...orda jedi ornegini werdim sadece dikkat edersen dark jedi da olsan jedi kesecen demek istedigim her sekilde pvp yapmak zorundasin bu oyunda dedim pvp atilamaz bu oyunda onu kastettim jedi sadece ornekti dark jedi olursanda jedi kesersin farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 pvp ve loot istiyorsan nebulada action yap(hazır yenilik yapıp artık sadece bir pvp serveri olduğunu kanıtlamışken).boşuna swgyede paranı harcama.zaten oyunda loot olmaması çok iyi bişey. jediyı öldüren bh gitçek adamın lighsaberini alcak üstündeki giysiyi alcak cart curt. adam lsyi kaybetiğinemi yansın xpyi kaybettiginemi?[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben yadırgamıştım ama şimdi görüyorum ki doğrusu bu gerçekten. Zamanla yeniye alışıyor insan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Penthesilea, 01 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Arkadaşım oynamadan etmeden nasıl böyle atarsın be güzel kardeşim. Dark jedi olduktan sonra, sürekli pvp ye açık durumdasın ve konseyde yükselmek için karşı taraftan jedi kesmek zorundasın mesela. Bi araştır öğren öyle kötüle bişiyi. OOooo etraf paso overt rebel jedi kayniyor zaten, swgde overt rebeldan fazla birsey yok zaten, heryerde kesin overt rebel jedi var bekliyen. Overt rebel jediya gectim sorarim kac tane overt rebel gordunuz gezen? 1,2,5,10? Ayda yilda belki grindden sIkIlIrlarsa iki gorurusunuz elemanlari. Zaten Dark Jediyin karizmasi anca OVERT rebela soker. Covert rebel,imperial veya notr adam geliyor `Pssst dark misin lan sen..o ne la ole elindeki pzvnk? Alir onu bi tarafina...aglama lan kopeoglu kopek,dovecem simdi!' /spit, /slap, /punch , /fool ,/laugh `noldu la dallama,ceksene kilicini.Tirstinmi? cekemiyon dimi' 'Senin yaptigin rp nin icine ederim lan ben!adammisin olm? noldu la dark jedi olmus adam olamamissin?napacan?napacan ha? sen git buffon kes zibidi.gormiyim seni bi daa' Biraz geyik ve abarti oldu ama iste durum bu,peki ben soruyorum Dark Jedi...Aylarca calisip knight olmussun,para vakit harcamissin..EEE peki noldun abi?napacan bana?Eline ne gecti? Krayti jedisizda oldurursun,neyle tatmin oluyon simdi?oldur bakalim beni kolaysa darkcik.RP mi yapiyon bu dallama oyunda? -BUFFING FOR 25k. Make a line! a Doctor Shouts -Buff Me now, or i will slay you where you stand, fool! says a Dark Jedi -Sktr lannn! a Doctor says. Some covert rebel players are making rebel propaganda at coronet -Remember Alderraan! Join the Rebellion! Fight against the evil Empire! says John -You are sentenced to death! I will instantly apply imperial law towards terrorists and to the true murderers of Alderaan! says a colonel Imperial Dark Jedi -Hadi leeeen! napacan! Zokim empireina ,nerde lan o siyah maskeli lavuk! o gelsin bakalim! says John,rebel private novice marksman Son bir sey daha,accacaksin herkese attack yapma olayini. Imperial Majorsin diyelim. -Join the Rebell..... Spaamm..head shot.../sniper shot,you see corpse of John the rebel private Ha gerci firlama imperiallarda rp olayini rezil eder. Ama iste boyle pvp olayini enine boyuna dusup bi sekilde koymak lazim. Mesela sehirler guard zone,ultima gibin, saldirana aninda imperial guardlar mudahale edecek falan mesela. Covert rebellar girerde scan yerse direkt overt rebel olacaklar falan,yani bi sekilde guzellik yapilabilir. Imperial sehirlerin koruma siniri disinda atis serbest mesela. Ama iste sehirlerdede guard diyene kadar adamida kesebilirsin..ornek AFK macrolar. Kil kaptigin bi adami sehrin disinda kesipde lootlarsan sanmiyorumki birdaha bi saygisizlik yapsin sana. Ayni sekilde oldurup esyalarinda calinabilir. Ama iste o zaman hirs ve kendini tatmin duygusu gelir. Iste o zaman dark jedi knight oldugunu hissedersin..insanlar saygi gostermek zorundadir sana..hele bi gostermesinler... /choke [Bu mesaj Solar tarafından 01 Kasım 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: flameeye, 01 Kasım 2004 20:33 tarihinde demiş ki: pvp ve loot istiyorsan nebulada action yap(hazır yenilik yapıp artık sadece bir pvp serveri olduğunu kanıtlamışken).boşuna swgyede paranı harcama.zaten oyunda loot olmaması çok iyi bişey. jediyı öldüren bh gitçek adamın lighsaberini alcak üstündeki giysiyi alcak cart curt. adam lsyi kaybetiğinemi yansın xpyi kaybettiginemi? alla alla ne alakasi war arkadasim illa pvp nebula da mi olacak sw evreninde duzgun pvp yapilamaz mi?swg ilk cıktıgı zaman yok iste gcw bilmemne demiolar miydi e hani...niye swg de pvp yapamayalim duzgun bi sekilde cok mu zor hayir...sadece devlerin olaya biras el atmasi lazim o kadar...sw evrenin dogasinda pvp oldugunu soledim zaten yukarda o zaman spacequest yapsalardi...tekrar soluorum Star Wars Galaxies saf pvp oyunu olsun pve olmasin ticaret olmasin demiorumki sadece elde büyük bi content warken bunu kullanmak gerekirdi diorum...gusel olmaz miydi rebel vs imperial savaslari filmdeki gibi kim istemez ki...illa loot da olmasina gerek yok zaten lootla ilgili bisiy solemedim daoc ta loot yoktu ama pvp cok da gusel yapiliyordu...Oyuna Rebel ve Imperial gibi 2 tane faction koyuosun ne diye o zaman...sirf logosu dursun diye mi yoksa bu 2 factionun savasla bi alakasi war mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 pvp ve lootu aynı anda kastettim yani hem pvp hem loot yani pvp yaptıktan sonra lootlayabilecen. açık anlatmamışım benim hatam.[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ok anladim...yani loot olayina bisiy demiorum hani riskli bir olay olmasada olur zaten ama illa loot a gerek yok pvp icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: flameeye, 01 Kasım 2004 20:33 tarihinde demiş ki: pvp ve loot istiyorsan nebulada action yap(hazır yenilik yapıp artık sadece bir pvp serveri olduğunu kanıtlamışken).boşuna swgyede paranı harcama.zaten oyunda loot olmaması çok iyi bişey. jediyı öldüren bh gitçek adamın lighsaberini alcak üstündeki giysiyi alcak cart curt. adam lsyi kaybetiğinemi yansın xpyi kaybettiginemi? Iste o zaman zkini sallasan jediya carpmaz ortamda. Jedi oluncada olmeyeceksin.Hakeden jedi olacak iste,oyle grindci veletler olamayacak. En iyi olan hayatta kalir. Kilicin gidiyorsa yenisi yapacaksin. Al oyle kilici eline salla bol keseden,oh olsemde itemlar kaliyor yoookk. Jedi robe olayi swgde abartilmis bi olay.Git baska bi robe yaptir vs vs. Oyunun jedi sistemi zaten swnin disinda konu olarak; soyle diyeyim jedisan saklanmasini bileceksin gucune ulasana kadar. Master LS birazda jedi toughness oldumu gelsin bh,10 tanesi gelsin. Hatirlarim Jedi guardidanin tekine starportta 10 kisi saldirmisti,hepsi corpsedu sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar