MalkocogLu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Satilik lvl 60 asasin isim malkocoglu orc ırkından... Askere gidecem o yüzden satıyorum ilgilenenler [email protected] Mail adresim..
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hayırlı teskereler. alanada enayi derim ayrıca.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
MalkocogLu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tşk ederim :) milyarlarca liraya satmıyorum üstelik oyunun parası ödenmiş ekim ayına kadar...
Zenith Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bedava bir serverdaki bi oyun için karaktere para vermek ne kadar akıllıca bilemiyorum[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI"
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bedava değil, paralı oldu 1,5 ay kadar önce.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Naf_Naf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Meraba malkocoğlu. Öncelikle bulundugun lvl ve clan olarak bu duruma gelmişken askere gitmene çok üzüldüm. İNşallah bir an önce aramıza geri dönersin. Humanların çoklugunda birde senin gibi bir orc'un bizi yanlız bırakması beni bayagı üzdü. Kendine iyi bak dostum.[signature][hline]Naf_NAf (ILoveFearth2) Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii)
dreed Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kac para alıcam %100 .hangı clanda ustundekı ıtem ler ne? bANA ULAŞ alı[email protected]
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 valla kasan kasar para vermeye gerek yok ama genede alan kendı bılır[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l
Öne çıkan mesajlar