Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstifa Dilekçesi H.R./Avukat Varsa Bi Yardım

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Şimdi daha önce istifa dilekçesi hiç yazmadım yalan yok. Askerlik şubesinden sülüs kağıdını aldım bununla işyerindeki sözleşmeni fesedebilirsin dediler.

Şimdi durum şu ki benim şirkette vestingli bireysel emekliliğim var 3 senedir çalışıyorum ve vesting süresi 5 yıl. Haklı ayrılmadan dolayı bunu ve kıdem tazminatımı almam lazım. Bizim çakallarda kıdem tazminatını alma geldiğinde işe aynı yerden devam edersin diyorlar. Ki devam falan etmeyeceğim.

Ne yapabilirim nasıl yazarım dilekçeyi daha sonrasında yasal bir açıklık olmaması adına. Bi yardımcı olursanız gerçekten sevinirim pazartesi istifa dilekçesini göndericem genel müdürlüğe zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Bireysel emekliliğin kıdem gibi bir durumu yok, yıla göre hakediş oranın neyse onu alırsın, 5 yıllık alamazsın yani. Onu herhangi bir şartta alırsın zaten, kendin istifa ettin diye vermemezlik edemezler. Aksi olursa Emeklilik Gözetim Merkezi'ne şikayet et.

Dilekçe örneği:

.............. GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
İSTANBUL
Şirketinizde ........ tarihinden itibaren ........ SGK sicil numaralı olarak işletmekte olduğunuz ........ ofisinde, .......... olarak çalışmaktayım.

Askerlik görevim nedeniyle ....... tarihinde işten ayrılacağımı bildirir, tüm yasal haklarımın tarafıma ödenmesi için gereğini arz ve talep ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dilekçe örneği için çok teşekkür ederim, vestingin belli süreleri var şimdi tekrardan baktım bizimki 3 senelik ben şu ana kadar 29 aylık çalışanmışım bu durumda vesting kendin istifa edersen verilmez.

Kıdem tazminatı normal bildiğimiz kıdem tazminatı onun besle alakası yok=) bakalım pazartesi bu şekilde dilekçeyi doldurup gönderirim.

p.s. askerlik durumundan ötürü istifa edip ayrılma işten atılma ile aynı kapıya çıkıyor iş kanunlarına göre diye biliyorum ben. Sadece alamayacağım bi ihbar tazminatı o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...