Lentisel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben ultima oynayan biri olarak knightı indirdim accımda var bu server nzmn açılcak ve eğer beyenirsem knigtı artık ultima kadar oynıyacağım bilirsiniz ultimayı tuttumu bırakmaz yakanı :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Bende denemeyi düşünüüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ultima nın verdiği tadı vermiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bencede fazlası ile veriyor. MMORPG tadını çıkarabiliyorsun hem ticaret'te hemde partilerde diğer insanlarla olan muhabettlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Arkadaşlar ultimadaki action birtek savaşlarda oluyor o yüzden anca yüksek lvllılar oyunun gerçek tadını alıyorlar[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ultima da Her Yerde Savas Var Knighta ise levelin 50 yi gectigi zaman bende cok kotu ama MMO olması ve 3 boyut olması Knighta Daha güzel bir gorusunz verior.[signature][hline][spo1=oQo kimdir ?]Knight Online'cidir Ultima Online'cidir,Ultima Online'cidir,DisanQ 'in Adminidir.[ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bedava baldan tatlıdır[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 UO Daha iyi çünkü knightta 4 çeşit job seçebiliyorsun...Zanaatkarlık diye bir meslek yok zatenn...Uo ya alışmış biri olarak Knighta ilk girdiğimde Binek aradım...Keşke tamer gibi joblar ve binekler de olsaymış...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 venden uodan sonra baslıycam 6 yıldır uo oynuyorum bakalım bunun usutne nasıl gitcek su download olsun[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 knight online ultima kadar bagılmılık yapmaz...[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bencede...[signature][hline]Alem Buysa Gral Benim! |King Arthur | E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ama uo dan daha zevkLı gelmeye basladı bana onLıne pLayers cok daha fazla.Cok zevkLı ve belkı daha yenı baslayan arkadaslar bılmıodur ama ıLerkı lvl larda bırbırlerını kesebılıo ınsanlar.hatta ırkLar arası sava$ oLuo . Ayrıca clanlar arası savas falan yapılıo . Gecen Ay 1. olan clana 3.miLyar coins ve daha bırcok hedıye verıLmı$tı yapılan aLı$veri$Ler in % 40 ı falan bunlara kaLıodu[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben de oynuyorum şu sıralar (Beta'sını). Ve ilk 10 level atlandıktan sonra sanırım çoook fazla zevk vermeye başlıyor.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Benim üç sorum olacak bahsettiğiniz shard nedir? & Şu upgrade scrolların içleri açılmıs olanları hangi yaratıklardan bulabilirim? & 36 lvl rogue var assasin ve arc'a verdim expo'ya mı vereyim? Yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 (Malum knight diye aratınca 5-10 tane ücretsiz sunucu diye başlık geliyo) bulabilirdin. Ama gene de ben de yazayım (Belki de ben yanlış anladım) http://www.knightonlineworld.com -Açılmış scroll dediğin ney anlamadım (Malum ben de çok deneyimli sayılmam.Diğer büyüklerimiz biliyor olabilir.). -a)Genel olarak ranger karakterler assasine verebileceğinin hepsini verir.Geri kalanı da explore'a. b)Tabi Archery ve explore'a abananlar da var (Benim gibi). c)Bi de senin gibi karma karakter oluşturanlar var.Ama bunun yüzdesi çok düşük (Sanırım.).Bildiğim kadarıyla böyle yapanlar da ilerde skilleri sıfırlayıp tekrar dağıtıyormuş (Hata yaptım diyolar yani.). Bi de ilk şehirdeki kocaman orc (:D) ile konuşup skillerini değiştirtebiliyormuş sanırım (Ama ne kadar para ister,yada minimum kaçıncı level'de olman gerekir bilemem.). Oh be.Bitti.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ha unutmadan şunu da söyliyeyim: Geleceksen Ares2 'ye gel (Ares1'de de oynayabilirsin aynı karakterle). Çünkü bir rivayete göre Diez'de çok fazla lag oluyormuş.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 :) acılmıs scroll dediğim upgrade scroll oluyor +6 item için kullanılıyor içinde alevler falan var. Skill ve Stat değişimini Captain cunabi gibi isimli bir Npc den yapılıyor( Ezberledim artık sürekli yalnıs veriyorum:( ) Expo nun ozelliklerini hiç bilmiyorum ama ne işe yarıyor? anlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ares birdeyim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Birde yeni başlayanlar için www.knightonlineworld.com dan haric www.knight-online.com.my daha faydalı orada itemleri yaratıkları falan detaylı bir şekilde anlatıyor. Eğer serverlar arasında farklılıklar yok ise :) [Bu mesaj Astolath5 tarafından 11 Kasım 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Astolath5 tarafından 11 Kasım 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sanırım cursed veya blessıng den bahsedıosun onlar genelde houngalardan barondan falan dusuo ama sansına wormlerden bıle cıkabılır :)[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bak Dostum Eger Blessed Enchant Scrol larıyorsanız LvL niz Baron ,Cardinal,Show Seeker Gibi Npc leri kesin Colony Zone de LvLniz 40 tan fazla ise Eslant ta Harpy partisine girin kesin cıkar bizzat bana suana kadar 9 tane cıktı[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:55 National Point:1750 Clan: THE_ANT_HILL_MOB (Pelerinli Clan) Clan National Point:22500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Walla app iken :) yani lvl düşük iken wormlardan deli gibi normal upgrade scroll cıkıyordu. ama lvl yüksek olunca cıkmıyor. Benim bahsettiğim scrollun adı Blessed upgrade scroll mus :) bunu bulmam lazım cok büyük silah kayıplarım oldu uprgade yaparken normal scroll ile. +3 e kadar geliyor 4'te heba ediyor... Eğer barondan cıkıyorsa guzel onlardan magician scrollda cıkıyor 6~12 m arasına satıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aeuhea cursed upgrade onlar dandık onlarla yapmamaya calıs cursed [lanetli] anlamına gelıor cunku[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Peki korn neden blessed lar 2-3 m satılırken normaller 30k ya satılıyor? ne fark varki bunların arasında? Ve bir sorum daha Rogue lardaki Shard adlı silahı nerden bulabilirim ? Npc ler satmıyor benim elimde 2 tane Sword Breaker var damegesi 41. Ama dediğim silahın(Shard) damegesi +1 iken 66. Nerden bulabilirim? Aşmıs Rogueler bilir belki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 normal cursedlerın ıtemı destroy etme sansı daha yuksek blessed da flaan % 95 ıhtımal destroy oLmuo oda $ansına kalmı$. blessed de chitin armorumu yakmı$tım ama cok kucuk bı $ans destroy olması anlıycagın .[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar