paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Selam, Bak o Renault olsaydı anında satılmıştı... sdfgdshgfsdj Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Renoya bineceğime diye başlayan bir cevap yapıştırmak isterdim şimdi sana ama şirket aracım Fluence olduğundan içimde patlıyor. Neyse sen arabadan ne anlarsın mod! deyip geçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Selam, Popişin Fransız döşemesi görsün azıcık :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 paramecium said: Selam, Popişin Fransız döşemesi görsün azıcık :D Saygılar. 15 sene gordum ben o fransiz dosemesini. daha gorursem kusacaktim. 2006 dan sonra alman dosemesine gectim, kurtuldum. arada doseyip duruyorlar bana serviste ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Selam, Deli gibi yumuşak yapıyorlar her nedense! Mecburen 2 saatte bir mola veriyorum uzun yolda; ama A4 öylemiydi :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 paramecium said: Selam, Deli gibi yumuşak yapıyorlar her nedense! Mecburen 2 saatte bir mola veriyorum uzun yolda; ama A4 öylemiydi :( Saygılar. al bir ikinci el a6, soyle 10 yasında. rahat et. hidayete er. bırak o soccer-mom arabalarını. yanlıs anlamaya karsı onden acıklama: http://en.wikipedia.org/wiki/Soccer_mom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Selam, Adam istihbarat topluyor resmen hakkımda :P A6 allroad gerçekten güzel olur da yılda min 35k km yapınca masrafı üzer gibi geliyor beni :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar