Vodan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Yuh be kardeşim, yuh! Stopları da Paceman'den alıp güncel bir görünüm yakalamışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 fiat 500x bunun adi. http://www.autoblog.com/2012/03/30/fiat-500x-crossover-will-debut-next-year/ bayadir govde gosteriyor. Farlar da saniyorum paceman oncesinden beri boyle bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Countryman'i ben salladım zaten ismi de araklasalarmış tam olurmuş. 500L yazıyor plakada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Vodan naparsın devir böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 fiyatı nasıl olur acaba? alınabilir duruyor istanbul için ideal araçalr bunlar, dışarıdan küçük içeriden geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Selam, @prozzak Sen hâlâ burada mısın? Ben 3 mesaj yazıp yine kaybolursun dediydim ama :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 çok güzel gözüküyor da bir şey özgünü bırak olduğu gibi taklit olunca o şeyle olmaz arkadaş ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 paramecium said: Selam, @prozzak Sen hâlâ burada mısın? Ben 3 mesaj yazıp yine kaybolursun dediydim ama :D Saygılar. Para Selam, ofiste filtrelemeye takılıyordu Paticik. Şimdilik sıkıntı yok :) Olursa da Ipad den girecem artık napalım. Buralardayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bence güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 BabacumMostors said: fiyatı nasıl olur acaba? alınabilir duruyor istanbul için ideal araçalr bunlar, dışarıdan küçük içeriden geniş 500L Fiyat listesi 1.6 MULTIJET II 105 HP ROCKSTAR tavsiye ederim kullanışı baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 0.9 TWINAIR TURBO 105 HP'ın olayı ne cok mu az yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 1.4 dsg tdi polodan cok yakiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Vergisi sifir sanirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 55 K TL!?!?!? AHHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Selam, Hırsınıza yenik düşmeyin arkadaşlar, lütfen! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Gereksiz bir araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Quivalen-soth said: bence güzel Komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sokaklarda görüyorum baya mutlu temiz aileler dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paceman John Cooper Works'un fiyatı saka gibiymis lan edıt: tr'de daha cıkmamıs ama bir yerde 110 120 gibi olucak yazıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Kur 2,68 TL olduğundan liste fiyatı için normal. Gerçi 2,44'e sabitlediler geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Vodan said: Kur 2,68 TL olduğundan liste fiyatı için normal. Gerçi 2,44'e sabitlediler geçen hafta. sabitlese ne olacak? o kurdan giriş yapan stok bitti mi kallavisinden giriş olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Girsin zaten ikinci ellerin de satılması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Quivalen-soth said: bence güzel şu inceleme tatava da 1.6 98hp nası bi motordur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Vodan said: Girsin zaten ikinci ellerin de satılması lazım :) sen hala satamadin mi onu :P rekora gidiyorsun bu gidisle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sorma, arayan soran bile yok desem :) Gerçi satıp satmamak konusunda net kararlı değilim ama 6 aydır boş boş yatıyor garajda. Her ay kredisini ödüyorum bir de :) Namessar said: Vodan said: Girsin zaten ikinci ellerin de satılması lazım :) sen hala satamadin mi onu :P rekora gidiyorsun bu gidisle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar