Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Valla kakewalk'ta herseyi otomatik yapiyo. Dsdt gibi bi asama olmadi, muhtemelen kendi yapiyo. Bide sleep problemi benim anakartin uyumu ile ilgili bi mevzu. Tipik dedigim, kakewalk forumlarinda en cok karsilasilan problem oldugu icin tipik yani. Ki dedigim gibi, cözdum saydigim sorunlarin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1322389 temel aldigim build http://www.tonymacx86.com/golden-builds/70530-slugnets-video-editor-ga-z77x-ud5h-i7-3770k-gigabyte-geforce-gtx-660-ti.html adamin dedigini yapinca sorunsuz kuruluyor :p nvidia nin cikardigi 3rd party driverlarla 3d performansinda gozle gorulur artis oldu ama benchmark la bakmadim. memnunum simdilik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Bende yeni bi sorun basladi, nadirende olsa arada bi mouse takiliyo sanki pili bitiyo gibi. USB portunu degistirince gectigini söyluyolar forumlarda, netekim deneyecek usb kalmadi :P Sanirsam usb 3.0 portlarini calistirinca basladi sanirim bu problem. Usb 3 harddiskin performansi baya bi farketti usb 3 portlardan baglayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Buarada baya basarili olmus senin build, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Korax said: Bende yeni bi sorun basladi, nadirende olsa arada bi mouse takiliyo sanki pili bitiyo gibi. USB portunu degistirince gectigini söyluyolar forumlarda, netekim deneyecek usb kalmadi :P Sanirsam usb 3.0 portlarini calistirinca basladi sanirim bu problem. Usb 3 harddiskin performansi baya bi farketti usb 3 portlardan baglayinca Senin kurulum metodunu hiç kullanmadım ama muhtemelen chameleon tabanlı boot yaptığını varsayarak; /Extra/org.chameleon.boot.plist 'i AtiConfig=Pithecia GraphicsEnabler=No seçenekleri ile düzenleyip bir denemeni tavsiye ederim. USB 3 diskin performans artışı derken? sata 3 ile mi karıştı? Not: Kesin çözüm dsdt ile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 doubtful said: Korax said: Bende yeni bi sorun basladi, nadirende olsa arada bi mouse takiliyo sanki pili bitiyo gibi. USB portunu degistirince gectigini söyluyolar forumlarda, netekim deneyecek usb kalmadi :P Sanirsam usb 3.0 portlarini calistirinca basladi sanirim bu problem. Usb 3 harddiskin performansi baya bi farketti usb 3 portlardan baglayinca Senin kurulum metodunu hiç kullanmadım ama muhtemelen chameleon tabanlı boot yaptığını varsayarak; /Extra/org.chameleon.boot.plist 'i AtiConfig=Pithecia GraphicsEnabler=No seçenekleri ile düzenleyip bir denemeni tavsiye ederim. USB 3 diskin performans artışı derken? sata 3 ile mi karıştı? Not: Kesin çözüm dsdt ile olur. Gigabyte anakartlarin biosunu UEFI bios'a yukseltirsen dsdt'ye gerek kalmiyo. said: I honestly have no idea what DSDT files Kakewalk uses. Kakewalk never asks you for your BIOS version, so I'm not sure how they can even tell which DSDT to use. I suppose that's just how Kakewalk works. The messy stuff goes on the background, and the exterior is nice and squeaky clean. Kaynak Sakin ol sampiyon, usb 3 ile sata 3 u karistiracak kadar noob olsam heralde hackintosh muhabbetine hic girismezdim. Ayriyeten aticonfig'i dedigin gibi yaparsam, ekran kartimi 6xxx series olarak göruyo, tam modelini degil, dvd playerda oyunlarda vs. tam performans alamiyosun. GraphicsEnabler=Yes AtiConfig=Duckweed olarak kullaniyorum, o sekilde hersey normal calisiyo. Mouse un ara ara takilma sorununu da cözdum. Western digital'in driver'larini yuklemistim, onlari kaldirinca sorunda kalmadi. USB 3 diskin performans artisi; Usb 3 portlarim calismiyodu önce, usb 3 kextleri bulup yukledim, calistilar netekim usb 2.0 olarak calistilar(hard diskin performansi 30mb/sn gibi biseydi). Sonra Multibeast 5 indirip, sadece usb 3 kextlerini yukledim, hard disk testini tekrarladim, 100-110mb/sn performans suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Eline sağlık güzel olmuş, esasen rosetta bağımlılığı sebebiyle Lion/ML kurulumu henüz yapmadığımdan çok tavsiyeye girmek istemiyorum zaten. uEFI post'u dahil boot kaç sn sürüyor test yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Sagolasin. UEFI bios yuklemedim ben, uefi 'e gecince geri dönusu yok cunku mevzunun. Hackintosh cok uyumlu diyolar, ama + win 7/xp dual boot olayina girismeye calisip problem yasayanlar var. Cesaret edemedim simdilik, dual boot planlarim oldugu icin. Ama uefi ile boot'un cok daha hizlandigini falan okumustum, bakmak lazim biraz vardir mutlaka testler. Edik: Buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 birkac sorum var; - duzgun calisan bir bluetooth dongle buldunuz mu ? tr de bulunabilen bir model varsa bildiginiz cok makbule gecer. - airplay mirroring becerebildiniz mi ? hd4000 (veya 3000, islemcinizde hangisi varsa) onun calisiyor olmasi lazim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar