escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 selamlar... evet netbook alıcam. işim sadece internet ile (netbookla başka ne olabilirki dimi) neyse, torrent indiricem ipoda atıcam iphone+ipod şarjları olacak ve maximum hız istiyorum. hdd de önemli tabi.. bu şartlar altında önerebileceğinz sağlam bi netbook? 700 limit fiyatım. bi de netbook ile kullanabilecğeim 1+ tb harici disk önerisi de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infantor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 anlattıklarına göre bir şey önermemize gerek yok ki en ucuz neyse onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hız, dayanıklılık, kalite ve hdd.. bu alanlarda en iyisi hangisi bilsem sormam herhalde.. ne yapacaksın netbooku diye soru gelecekti bende peşin peşin söledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ne yapacaksın netbooku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kesin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Hepsi ayni nerdeyse netbooklarin, tipini begendigini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar