Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Allahm yarabbim ne kadar enteresan bir programdır.Bisim kıslar gelinim olurmusun dalga geçiolar ama harıl harıl dismissed izliyolar.Ne farkı var sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Çok farkı var.. Bizim mal programlara benzemiyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Her ikisindede karı/kız bulmuyonmu işte aynı ne o MTVde oOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yani pek bi farkı yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Fark çok açık sorman bile garip.Kızların duruşuna konuşmasına vs. dıkkat edersen gorursun[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aHHAhhah...öldüm gülmekten dismissed'i görünce... öhöm öhöm.. görüldüğü gibi çok güzel ve kaliteli bir "yarışma" programı:-p[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 süper saçma bir program. günümüzde ilişkilerin ne kadar saçma sapan ve tüketici zihniyetinde geçip gittiğinin somut kanıtı.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Saeros, 09 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: süper saçma bir program. günümüzde ilişkilerin ne kadar saçma sapan ve tüketici zihniyetinde geçip gittiğinin somut kanıtı. saçma ama izlemesi güzel oluyo.:D:D:D:D [signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 09 Kasım 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Neden programı Türk aklı ile dusunup sosyal bir çökuntu olarak goruyosunuz ki? Yabancıların davranışları bole kabul edelım her nekadar yadırgasakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 dismissed'da o kadar fazla tarti$ma olmuyor, ve macera oluyor, gelinim olurmusun gibide sacma degil, evet rastgeldikce izliyorum, cokta komedi oluyor.. bir erkegin bir kizi tavlamak icin yapabilecekleri, ya da bir kizin bir erkegi tavlamak icin ne $aklabanliklar yapabilecegini goruyorsunuz.. zevkli oluyo.. p.s: izleyenler sadece kiz degil hehe.[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bu arada resimdeki o herifin yerinde olsam soldakini tercih ederdim.. lol.[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet tabiki soldakini seciyo :) program cok eglenceli bence ama secmek zorunda kaldigin kizlarin ikiside gudubet olunca yarisma bastan bitiyodur cocuk icin lol :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bi kere ikiz hatunlar vardi bi erkegi tavlamaya cali$iyodu, ben o bolumde kopmu$tum en cok, ikizler birbirlerine kar$i nasil rakip olmu$lardi.. ben yarilmi$tim..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aslinda bu dismissed'i turkiyeye getirmek lazim.. direk rtuk engeli var tabii ki.. du$unsenize ay$e ile ali opu$tu.. jakuziye girdi falan.. kiza butun turkiye "o**spu" muamelesi yapardi.. ey adabini sevdigimin ulkesi :)[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yazık ne kadar ahlaklı bir ülkeyiz. herhangi bi saatte tv'yi açınca karşımızda sevişen çiftler göremiyoruz. tüh be. büyük kayıp sahi.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla bana hiç sevişmeli olaylar denk gelmedi en fazla öpüşme vardı bilemicem.. :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sonuçta oradada buradada bu tür programlara katılan insanların zeka ve kültür seviyeleri belli.Tam gülmek için yani.[signature][hline]oradaydılar, şimdi heryerdeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Epey eğlenceli oluyor denk geldikçe bakarım. Üzerine kafa yormam. Eğlencelik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Orada ki asıl duygular sevgi olmadıgına gore.Bence show amaclı bir program ve gayet cok guzel.Turkiye de ki namus gorusu ile oranın namus gorusude cok farklı bunuda dusunmek gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bunun 3 erkekten oluşan bi bölümü wrdı :D[signature][hline]le petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 oeeeeeh!! 3 erkek?.. o kadarda sanmiyorum..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 3 kızlısını biliyorum da 3 erkek oha ? =) kim izler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: elm, 11 Kasım 2004 14:37 tarihinde demiş ki: 3 kızlısını biliyorum da 3 erkek oha ? =) kim izler ki azmodai :p[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar