Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dismissed

Syn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allahm yarabbim ne kadar enteresan bir programdır.Bisim kıslar gelinim olurmusun dalga geçiolar ama harıl harıl dismissed izliyolar.Ne farkı var sanki?
Mesaj tarihi:
Fark çok açık sorman bile garip.Kızların duruşuna konuşmasına vs. dıkkat edersen gorursun[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:

aHHAhhah...öldüm gülmekten dismissed'i görünce...

öhöm öhöm..
görüldüğü gibi çok güzel ve kaliteli bir "yarışma" programı:-p[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
süper saçma bir program. günümüzde ilişkilerin ne kadar saçma sapan ve tüketici zihniyetinde geçip gittiğinin somut kanıtı.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 09 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
süper saçma bir program. günümüzde ilişkilerin ne kadar saçma sapan ve tüketici zihniyetinde geçip gittiğinin somut kanıtı.

saçma ama izlemesi güzel oluyo.:D:D:D:D
[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 09 Kasım 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dismissed'da o kadar fazla tarti$ma olmuyor, ve macera oluyor, gelinim olurmusun gibide sacma degil, evet rastgeldikce izliyorum, cokta komedi oluyor.. bir erkegin bir kizi tavlamak icin yapabilecekleri, ya da bir kizin bir erkegi tavlamak icin ne $aklabanliklar yapabilecegini goruyorsunuz.. zevkli oluyo..

p.s: izleyenler sadece kiz degil hehe.[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,
Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]

Mesaj tarihi:
bu arada resimdeki o herifin yerinde olsam soldakini tercih ederdim.. lol.[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,

Mesaj tarihi:
evet tabiki soldakini seciyo :) program cok eglenceli bence ama secmek zorunda kaldigin kizlarin ikiside gudubet olunca yarisma bastan bitiyodur cocuk icin lol :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
bi kere ikiz hatunlar vardi bi erkegi tavlamaya cali$iyodu, ben o bolumde kopmu$tum en cok, ikizler birbirlerine kar$i nasil rakip olmu$lardi.. ben yarilmi$tim..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,

Mesaj tarihi:
aslinda bu dismissed'i turkiyeye getirmek lazim.. direk rtuk engeli var tabii ki.. du$unsenize ay$e ile ali opu$tu.. jakuziye girdi falan.. kiza butun turkiye "o**spu" muamelesi yapardi.. ey adabini sevdigimin ulkesi :)[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,

Mesaj tarihi:
yazık ne kadar ahlaklı bir ülkeyiz. herhangi bi saatte tv'yi açınca karşımızda sevişen çiftler göremiyoruz. tüh be. büyük kayıp sahi.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Mesaj tarihi:
valla bana hiç sevişmeli olaylar denk gelmedi en fazla öpüşme vardı bilemicem.. :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:
Sonuçta oradada buradada bu tür programlara katılan insanların zeka ve kültür seviyeleri belli.Tam gülmek için yani.[signature][hline]oradaydılar, şimdi heryerdeler...
Mesaj tarihi:
Orada ki asıl duygular sevgi olmadıgına gore.Bence show amaclı bir program ve gayet cok guzel.Turkiye de ki namus gorusu ile oranın namus gorusude cok farklı bunuda dusunmek gerek..
Mesaj tarihi:
oeeeeeh!! 3 erkek?.. o kadarda sanmiyorum..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,

• Yeni Oluştur...