Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dismissed

Syn

Öne çıkan mesajlar

aHHAhhah...öldüm gülmekten dismissed'i görünce...

öhöm öhöm..
görüldüğü gibi çok güzel ve kaliteli bir "yarışma" programı:-p[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 09 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
süper saçma bir program. günümüzde ilişkilerin ne kadar saçma sapan ve tüketici zihniyetinde geçip gittiğinin somut kanıtı.

saçma ama izlemesi güzel oluyo.:D:D:D:D
[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 09 Kasım 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dismissed'da o kadar fazla tarti$ma olmuyor, ve macera oluyor, gelinim olurmusun gibide sacma degil, evet rastgeldikce izliyorum, cokta komedi oluyor.. bir erkegin bir kizi tavlamak icin yapabilecekleri, ya da bir kizin bir erkegi tavlamak icin ne $aklabanliklar yapabilecegini goruyorsunuz.. zevkli oluyo..

p.s: izleyenler sadece kiz degil hehe.[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,
Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]

Sosyal ağlarda paylaş

bi kere ikiz hatunlar vardi bi erkegi tavlamaya cali$iyodu, ben o bolumde kopmu$tum en cok, ikizler birbirlerine kar$i nasil rakip olmu$lardi.. ben yarilmi$tim..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,

Sosyal ağlarda paylaş

aslinda bu dismissed'i turkiyeye getirmek lazim.. direk rtuk engeli var tabii ki.. du$unsenize ay$e ile ali opu$tu.. jakuziye girdi falan.. kiza butun turkiye "o**spu" muamelesi yapardi.. ey adabini sevdigimin ulkesi :)[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...