Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Repair Manual nerden bulunur?

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Taşıt Elektroniği ve Kontrolü diye bi ders alıyorum bu dönem. Dersin bi ödevi var, bi otomobilim elektronik donanımı, ateşleme sistemi, işte otomatik park gibi, kör nokta sistemi gibi akla gelecek güzel detaylarını raporlayıp derste sunucaz.

Benim de passat cc için yapmam gerek bunları. Bu yüzden servislerde kullanılan repair manual ini arıyorum. Tahmin edeceğiniz gibi orda teknik detay çok daha fazla.

Bunları bulabileceğimiz bi yer var mı? Netten bakındım ama 2009 için var sanırım. En yenisi lazım bana. Var mı yardım edebilecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dusundugum vw workshop manual i istiyorsan onda o tarz detaylari bulamazsin maalesef.

hayne ve bentley in ozel manual lari var, hayli kapsamlilar. Isini goruyor mu diye cc bulamasan bile rastgele bi vw icin bak istersen. Ona gore belki satin alirsin.

vw ler kolaydir ama arac garantisi bitene kadar bilgilerine ulasmak kolay degil. 2009 gayet iyi bi sene o acidan.

volvo falan olsaydi VIDA kopyasi falan gosterebilirdim halbuki
wiring diagramlara kadar mevcut iclerinde bunlarin.
edit: Hatta degistirebilirsen degistir herhangi bi volvoya
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu an için değiştiremem, zaten çok oldu yazılalı, başlamaya geç kaldık.

2009 da işte bugün için eski kalan şeyler oluyor elektronik donanımda, mümkün olduğunca yeni olana ulaşmam lazım.

Adam gibi elektronik donanım bilgisi bulamazsam daha çok tsi teknolojisine falan kayıcam sunumda, ne kadar vakit doldursam o kadar iyi napalım sdf. 3-5 de bişey bulurum reklamlarından fln artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Torrentten bişeler buldum ama dur bakalım iniyor.

Abimde 2012 jetta var aslında, hiç aklıma gelmedi jetta seçmek o an. En azından üç beş bi yerini kurcalardım somut olarak da, aklıma glemedi işte. Gerçi abim el sürdürmeyebilirdi de o da var sfsadfga
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...