SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Selam, Taşıt Elektroniği ve Kontrolü diye bi ders alıyorum bu dönem. Dersin bi ödevi var, bi otomobilim elektronik donanımı, ateşleme sistemi, işte otomatik park gibi, kör nokta sistemi gibi akla gelecek güzel detaylarını raporlayıp derste sunucaz. Benim de passat cc için yapmam gerek bunları. Bu yüzden servislerde kullanılan repair manual ini arıyorum. Tahmin edeceğiniz gibi orda teknik detay çok daha fazla. Bunları bulabileceğimiz bi yer var mı? Netten bakındım ama 2009 için var sanırım. En yenisi lazım bana. Var mı yardım edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ebayde vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Benim dusundugum vw workshop manual i istiyorsan onda o tarz detaylari bulamazsin maalesef. hayne ve bentley in ozel manual lari var, hayli kapsamlilar. Isini goruyor mu diye cc bulamasan bile rastgele bi vw icin bak istersen. Ona gore belki satin alirsin. vw ler kolaydir ama arac garantisi bitene kadar bilgilerine ulasmak kolay degil. 2009 gayet iyi bi sene o acidan. volvo falan olsaydi VIDA kopyasi falan gosterebilirdim halbuki wiring diagramlara kadar mevcut iclerinde bunlarin. edit: Hatta degistirebilirsen degistir herhangi bi volvoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi şu an için değiştiremem, zaten çok oldu yazılalı, başlamaya geç kaldık. 2009 da işte bugün için eski kalan şeyler oluyor elektronik donanımda, mümkün olduğunca yeni olana ulaşmam lazım. Adam gibi elektronik donanım bilgisi bulamazsam daha çok tsi teknolojisine falan kayıcam sunumda, ne kadar vakit doldursam o kadar iyi napalım sdf. 3-5 de bişey bulurum reklamlarından fln artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 saglik olsun, yagmur sensor zamanlarina kadar vardi =P hayne's ve bentley de dene sansini, cok detayli service manual lari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Torrentten bişeler buldum ama dur bakalım iniyor. Abimde 2012 jetta var aslında, hiç aklıma gelmedi jetta seçmek o an. En azından üç beş bi yerini kurcalardım somut olarak da, aklıma glemedi işte. Gerçi abim el sürdürmeyebilirdi de o da var sfsadfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Selam, KHaRoN said: ... hayne ve bentley in ozel manual lari var, hayli kapsamlilar... ebay'den alabilirsin onları. Aşırı detaylılar denildiği gibi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar