Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Merhaba, Şimdi elimizde 1 adet 2012 mondeo 1adet iphone4s var. Mondeo standart donanım ve aux çıkışı var. Bu aux çıkışından iphone a bağlanıp telefonla nasıl göreüşebilirim? hands free olayı yani. Normal aux kablosu işimi görürmü yoksa başka bişeymi lazım? Aux hk hiç bilgim olmadığı için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bluetooth yok mu? illaki vardır 2012 model mondeo'da. radyo ayarlarını kurcala biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Aux sadece başka bir aletin kulaklık çıkışından ses alır, aletle yazılımsal bir bağ kuramaz, mikrofon işlevi de göremez. Telefonla tam bluetooth gibi görüşemezsin yani, esas amacı telefondaki müzikleri dinlemektir. Telefonun sesini aux'tan alıp, kendin konuşurken bağıra bağıra telefon mikrofonuna sesini yetiştirirsen olur ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Baggio said: Telefonun sesini aux'tan alıp, kendin konuşurken bağıra bağıra telefon mikrofonuna sesini yetiştirirsen olur ama :p ki line out dan ses verirken iphone zahmetsiz sekilde sesi aliyor bu senaryoda. hafif ilkel ama calisir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bluetooth diyorsunuz yani? Görmedim bluetooth arabada zaten filo arabası da mikrofon falan var emin olamadım bende nasıl kullanılacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 benim uzakdogudan 200 dolara aldigim lcd li çin malı teypte bile bluetooth var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bu dediğimi bizzat denemedim ama, kulaklık girişine kablo takınca harici mikrofonu da devre dışı bırakıyor olabilir iPhone. Olsa olsa öyle olur işte, bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben denedim calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar