Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Account'ları

Solitude

Öne çıkan mesajlar

Solitude, mesajını editledim kusura bakma...

Çünkü acc alırken onayladığımız yazıya göre, bu yasak bişi.. Şimdi aramızdan alakasız bi adam gider şikayet eder vs accountlar kapanır, ziyan olur...

Dolayısıyla, sen buradan account isteyen arkadaşlara birer birer özel mesaj atarak verirsen daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi biz keriz mi oldk ?
para verip acc aldık fln bedavaya adamlar acc aldılar :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Eno, sorun değil. Tahmin ediyordum da Alan yetkilisine bırakmış gibi oldum kararı :)
Evet, olayı özel mesaj ile halledelim.
Bu arada bana atılan özel mesajlara cevap vereyim, çok oldu.
*İlk olarak beta account açımı hala mümkün, tembellik etmeyin alın. Account açılması bittikten sonra eğer hala bir şekilde alamadıysanız elimdeki accountları vereceğim. Eğer beta account açılımı dolmadan account isterseniz mesajınızı sallamayacağım, uyarırım.

*Ben Ankarada'yım ve şu an elimde client yok o yüzden çekip veremiyorum. Sebepleri:
1. Ben Avrupa'da oynuyorum o yüzden bendeki client EU. Bir türlü bize yeni patch gelemedi. O yüzden client'i indiremedim hala.
2. Son haberlere göre zaten EU client'inin wtf dosyasını değiştirip olmuyormuş sanırım. Tam bilmiyorum. EU client gelince indirip US'de deneyip bildiririm, ama iyice uzadı gözüküyor bence siz US clienti indirmiş birinden bulmaya çalışın.

[Bu mesaj Solitude tarafından 09 Kasım 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...