SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ya bu aracın tasarımı falan çok hoşuma gitti. beygiri yüksek malzeme kalitesi düzgün duruyor. bu aralar araç alma niyetindeyim de max 40k civarlarında bişeyler bakınıyorum. Citroene pek sıcak bakmıyorum ama ds3 kafamı çeldi açıkçası. Yorumlarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben mallik yaptim gibi hissettim resmen ford focus 3 u aldiktan sonra gelmis falan tirlattim. arkadas aldi bi de oynamis uzerinde. cok tatli cok kaliteli bi arac yapmislar. dis ve ic tasarim citroen den.. bulsam alirim derim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 thp motor denilen sey, psa prince engine. Cok basarili motor. Onun disinda hdi da bakilabilir. vti dan uzak durmak lazim. araba guzel, secenekler kisitli. sundugu seye gore hafif pahali, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 0'ı belki biraz pahalı ama ikinci elde hem km olarak temiz olması hem de hasarsızlığı açısından emsallerine oranla alınabilecek daha iyi bir ikinci el opsiyonu gibi geldi bana. şimdi kafamda sırf alman olmasından, fakat hiçbir seçeneğiyle çekici bulmadığım opel astra tasarımı açısından fiesta cooper (ikinci eli alınmasında en tereddüt ettiğim araç) fiat bravo volvo c30 (hayli yaşlı alınabiliyor bütçemle) gibi opsiyonlar var. bunların yanında ds3 görünce kafam karıştı iyice. euro ncap puanları da citroene kıyasla görece iyi gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 astra yi tutmuyorum bi turlu , yorum yapmam pek dogru olmaz. Hantal, cansiz falan.. mini cok keyifli ama belli senelerdekilerin belli kronik problemleri var, burada da bahsetmistik. prozzak in vardi galiba burda. Ikinci elini rahat temiz bulmak , onun da problemlerini anlamak problem. 2008 den sonra ds3 deki motoru (prince) kullanmaya basladilar. fiesta bi alt klasman, butcene ciddi dolusu aliniyor ama biraz asagi bakmak oluyor. son care bence. volvo c30, petrol motorlar berbat otesi. 1.6d olanlarin 2008 sonrasi 100k km de yaklasik 2500 liralik bakimi var, bir de periyodik bakimlar 750-900 arasi gidiyor. Nazindan anlamasi , hakkindan gelmesi bilmeyen icin zor bi arac. Sanayii de iyi iteler genelde bilmeyeni gorunce. Iclerinde muhtemelen en konforlusu, performans mini ve ds3 gerisinde. bravo guzel motorla alinirsa hakkaten guzel secenek, bakimi ucuz, konforlu, sessiz, ortalikda az olan, guzel gorunumlu bi araba. gideri var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-beyaz-citroen-ds3-10-000-km-1-6-thp-156-hp-99731050/detay şu araç sahibinden mi? sahibindense neden bu kadar renkli bilmemneli. böyle ilanları görünce bi soğuyorum açıkçası. tramerde kazasız gözüküyo ama izmirde de, gidip bi göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 genc enthusiastlar boyle yapmayi pek seviyor, ortalama ustu bilgisayardan anlayan direk 2000 lerin word arti gibi basiyor background color , basiyor instagram filtreleri. oyle veriyor ilanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hm. eyvallah bilgiler için sağolasın. thp motor iyi gözüküyor ama tabi hdi dizel faktörü var. benzinli araç da şehir içi kullanacağımdan ne yapar bilemiyorum. gerçi şu an ki aracım benzinli colt çok da fark etmez gibi geliyo ama cebimi de yaksın istemiyorum. sonuç olarak benzer fiyat aralığındaki çoğu araçtan üstün gibi geldi. incelemeri araştırdım biraz. fransız araçlarının türkiye yollarındaki takurtusu vs bu araçta nispeten yokmuş. daha derli toplu diyor kullanıcılar. bi ara test sürüşüne gideyim yorumlarımı yazarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 mini cooper sahibiyim. (esimin arabasi) 2009 model, bir onceki kasa yani. prince psa ile geliyor 120 beygirlik, 1.6 lik motor. aman diyorum, kosarak kacin. 1- o nesilde kullanilan sanziman rezalet. 2- araba dengesiz, once bagirir gitmez, sonra birden firlar 3- surekli yuksek devir calisir, su gibi benzin icer. yol bilgisayari ortalamasi 9,4 bizde 18 bin km sonrasinda, ama ben o kadar dusuk olduguna inanmiyorum. 4- rolantide bile bir gariptir. keyif vermez. 5- bir de 16 inch jant+rft lastik ikilisi yaptiysan benim gibi, evlere senlik. odun gibidir. 6- 120 beygir o 1175 kg lik kasaya ruzgar gibi gelir diye beklersin dimi? hehehe, daha cok beklersin. 7- ortada pencere salteri uyuz eder. 8- hele bir de manual klima aldiysan benim gibi hata edip, sicagini sogugunu tutturamazsin bir turlu. 9- hiz gostergesi ortada, o da uyuz eder. onumdeki devir saatini ne yapayim be adam? hiz lazim bana. 10- kumasi kumas degil, plastigi plastik degil. over-priced bir yuruyen tenekedir kendisi. 11- onden cekis olmasi da cabasi. bmw yiyorsa bunlara kendi amblemini bassin. not: countryman i magna steyr uretiyor, onu kategori disi birakiyorum o nedenle digerlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 120 lik versiyon da hakikaten cok kotu yalniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 170 lik cooper s ya da bir john works alacaktim, ancak hanimin ehliyet yeni idi ve acemi idi. idare edemez o hafiflikte kasayi o kuvvette motorla, en yakin duvara girer diye 120 likte karar kildim. arada farkla donanim, rft destekli jant vs vs aldim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 klimayı manuel almışsın ama =) mini cooperda olmazsa olmazları dijital klima sunroof, xenon far ve orta kol dayamayla deri koltuk, orta konsolda da ekran olursa visual boost o zaman olur işte. bir de manuel vites alsan benzin ve performans daha verimli olurdu. keşke cooper s alsaydın ayrıca, haftasonları sen de stress atardın binip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 otv indirimi donemi oldugu icin, millet saldirdigindan istedigim donanimi secemiyordum malesef. cok iyi fiyata aldim, 16 inch jant ve rft lastik farkina ragmen.tavana 3m koruyucu film ve one iki tane ek montaj far da hediye etmislerdi. cok iyi fiyat derken abartiyorum sanmayin, araba galeride 5 ay gosterimde durdugu icin eski musteri indirimi ile beraber liste fiyatinin 4 bin euro falan altina aldim arabayi. algidimda ibre 16 km deydi, test arabasi falan degil, onun garantisini aldim zaten alirken. cooper S simdi al desen, gene almam. kesin girer benim hanim bir duvara onunla, imkani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar