Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://www.zdnet.com/ipad-4-benchmark-leaks-into-the-wild-shows-1-4ghz-processor-7000006621/ abi bu mu ufak fark quadcore da gpu diyor grafik kullanan app test etmek icin retinalidan da almam gerekiyor derken icimde patladi, insan AYPED 4 CIKTI WUHU falan der de ona gore hazirlanirdik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ipad3 çok ısınıyor yahu 1saat kullanınca öyle tutulmaz kıvama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Hmmm baska bir seyle karistirdim sanirim da o guc neye yariyor oda supheli. Iphonelarimi karistirdim birbirine bilemedimki? Ipad 2 var bende kardesimde 3 cozunurluk harici hissettigim fark yok yani misssss gibi Ipad 2.. Moral bozmayin adamin ya. Iyidir 3 iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2012/10/iPad-3-vs-ipad-4.jpg Isinma yasamiyoruz biz 3 de oyle tava gibi olmuyor yahu. Islemci farki var dogru ama kullandigin programlarda fark yaratmiyor fyi. Zaten nedir kullandigin bir padde. Grafik ayari bok pusurde yok zaten pc gaming gibi. Cozemiyorum ben bu cilginca islemci gpu gucu arttirip pil omrunun icine sicma modasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 İNNOVASYON!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Islemcisi baya iyi ama deme oyle. De kullaniminda fark oldugunu dusunmuyorum sahsen , kullandigimiz software belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 siz cok yanlis anlamissiniz, islemci gucu artinca pil omru azalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 eh islemcisi ve teknolojisine gore degisiyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ipad 4 diye bisi yok. Ipad 3'un donanimi guclendirdiler ismini de ipad with retina yaptilar. Innovasyonluk bi durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bi halt fark etmemiş o kadar çok ısınma problemide yok 3ün abartılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar