BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 eet sizce yurt dışı çıkışlarmız düzelince pinglerimiz eski güzel haline kavuşucakmı yoksa demeye dilim warmıyor çookmu kötü olucak :( [bilmem demek serbest can sıkıntısından açtım konuyu][hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 düzeleceğini umuyoruz. 1 hafta diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 uo suz bi hafta................ ya bu arada yerli serverlarda normalmi çalışır şimdi?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 1 hafta filan yazmayın suraya sinirlerim bozuluyo :P[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Aron-Caldwell, 24 May 2003 01:16 tarihinde demiş ki: 1 hafta filan yazmayın suraya sinirlerim bozuluyo :P[hline]The-Hunter - Atlantic yalanmı abi bi hafta işte belkide avutuyolar bizi dahada uzun yazın sonunda böyle ortalama bi pinge kavuşabilicez.......... falan diye sinirini bozmuyım şimdi :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bende bi daha osi goremicez offf sinirlendimn gene durp durulken[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ehe bi blackdagger klasigi daha Bu 1 Bu 2 Bu 3 Buda 4 arama kısmından Konu başlığı: ping Başlatan: blackdagger yazarsanız daha fazla thread çıkar karşınıza :) [hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne [Bu mesaj Popeye tarafından 25 May 2003 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 peki ozaman threadı biraz değiştirelim.. şu anda atlanticten aldığınız pingler nedir? Bazı servis sağlayıcılarının çıkışları farklıymış herhalde.. benim pinglerim 1000 civarında ve genelde %50 civarı kayıp var bu arada 4. güne girdik. Artık aradabir kontrol etmeye başlamak lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 :) ne edebilirim pinglere karsi sempatim war :D[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 merak etmeyin duzelir duzelmez her tarafa thread acilir zaten ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Turkiye'ye email bile yollaymiyorum ya olcak is degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 %50 kayıpla 3knın üzerinde ping alıyorum şu anda atlanticten. Bu rekor oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar