Geliyorum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 BAŞLIKTA HERŞEY YAZIYOR ASLINDA Bu kişisel bir olaydır Adam nefretimdir bulup azına azına vurmak istiyorum ki nezaman ağızı burnu yamulacak ozaman duracam. Lütfen saygı ile karşılayın. 1000 TL karşılığında GERGE in Açık Adresini istiyorum +18 Mail Adresim [email protected] Adresi Mail adresime atabilirsiniz IBAN Hesap Numaranızla birlikte... GERGE in işini görünce Paranın tamammını atacağım. [hr] OLM GELİYORUM ! 1000 TL de Ciddiyim TrumpTowers No:666 te Elden de verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ajsfah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dhlkjklhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Şaaaaaahahahahahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infantor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bilgisayarına küçük virüsler gönder hipsterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar