TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Lanet olası uyku düzenim yine bozuldu,öğlen 3 te kalkıyorum,sabah 6-7de yatıyorum. Bir gün uyuma önerileri şimdiden iptal,uyumayıp akşam 19 ile 22 arasında yattım defalarca sonuç yine aynı, 2 günlük uyuyorum yine aynı saatte kalkıyorum. Sporda yapıyorum haftanın 4-5 günü. Nasıl olurda bu uyku 23,00 / 08,00 yani normal insan kıvamına döner? Uyku ilacı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ise gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İhtiyacım yok,ama olsaydı bile eminim bu düzenle ilk gün kovulurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bende senin gibiyim. 2 gün düzene girse sonra tekrar bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 işin yoksa ne farkeder abi takıl işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 uykunun duzenli olmasi icin duzenli biseyler yapiyo olmaniz lazim. sabah kalkman, aksam yatman iin sebep yoksa, ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sporla ilgili abi,body fitness yapıyorum,güzel bir miktar parayı supplementlere(ek besin) gömdüm uyku bu haldeyken çok bir işe yaramıyor gece uykusu yok falan. Ha dersen lol ne saçma bir sebep,anlayışla karşılarım ama durum bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 istesen uyursun aslında çünkü istemek işin yarısı, e bi kere uyusan 3 saat 4 saat uyuyup uyanıcak halin yok diğer yarısını da uyur öyle uyanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Temin 2 saat yatakta döndüm durdum; sonuç olan uykumda kaçtı. İstiyorum tabiki günlerdir düzeltmek adına 2 günde bir uyuyorum ama artık o işten umudum kalmadı,1 gün uyumayıp erken yatınca 2 günlük uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 1 kere düzeltince bozmamak zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 madem uyuyamıyorsun, yarın akşam 8 e kadar sık dişini biraz erken kalkarsın , ertesi günde 10 gibi yatarsın öyle öyle idare edicen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 tylolhot iç uyumadan önce. şarapta içebilirsin bi kadeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 NeoStyle said: madem uyuyamıyorsun, yarın akşam 8 e kadar sık dişini biraz erken kalkarsın , ertesi günde 10 gibi yatarsın öyle öyle idare edicen işte İşte olmuyor o, böyle yaptığımda 2 günlük uyuyorum abartsız yine başa dönüyor işler ben 2 günde 1 kere uyuduğumla kalıyorum. 22de uyumak için uyku hapı falan içsem etkili olur mu ki? Şarap hiç sevmem başka birşey içsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kitap okuyasın yoksa bile, 10-20 sayfa okumaya çalış. en azından ışık azalır, bilgisayar ekranına göre. göz alışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Kitap okumayı seviyorum, ama sorun şu 14:00-15:00 gibi kalkınca ağır spor yapıp gelip kitabımı açsam bile uyuyamıyorum Hastanelerin uykuyla ilgili bölümü varmış sanırım,randevu mu alsam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fight club izle 10-15 dk. narkolepsi gör. sonra git yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 melatonin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İşe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Tüm sözlükleri okudum birazda araştırdım,herkes işe yaradığını söylüyor,umarım eczanelerde vardır yarın kalktığımda kahvaltı bile yapmadan bu mereti alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Önünde yapmak istemediğin bir sorumluluk veya yakın zamanda çektiğin bir sıkıntı falan varsa onlar da olabilir sorun. Olmadı seviyosan git konuş bence abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 4 yıllık sorunsuz bir ilişkim var lol nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bana böyle oluyor ama.. Ertesi gün ya da o hafta içinde sıkıcı birşeyler yapacağımı biliyorsam, beynim yatmayı reddediyor. Sanki uyumazsam sabah olmayacak gün geçmeyecek ve o şeyi yapmak zorunda kalmayacam ahgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Uyku duzeni dediginiz sey 1 gunde bozulmaz, 1 gunde duzelmez once onu bi kabul etmeniz lazim. Bozulan ve rutine binen de duzenli uykudur esasen, sadece saatleri absurdtur. Haliyle bozuk halini tekrar bozup, en az 2-3 gun bu sekilde surdurmeniz gerekir. Duzeldikten sonra da 1 ay kadar ayni saatte kalkarsaniz o dakkadan sonra kesseler acimaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Yok zaten olabildiğince gece uykusu uyumayı istiyorum, 1 haftada bile düzelse kafi gerisi gelir spor motivasyonu ile, şu melatoning 3mg kapsüller varmış denemye başlıcam bakalım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar