Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 direk böyle kurulu sistem satan bi yer var mıdır istanbul'da ? ben pek anlamıyorum açıkçası öyle ekran kartı uyumlumu falan filan uğraşmakta istemiyorum cbox falan var bildiğim ama ordanda almak istemiyorum online olarak smalltower bişiler bakıyorum 1500-2000$ max bütçem bide kdv dahil :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kaptan obviyus olarak Gaming laptop daha uygun bir başlık olabilirdi diye düşünüyorum. Mobil cihazlar ya kısmın adı o yüzden şey ediyorum. Bir de donanım - yazılım diye bir kısım düşünmüş arkadaşlar orası desktop için daha şık durur şahsi kanaatimce. Ha banane evet ama düşün sen de mod olabilirdin. Sana da sorabilirlerdi pc mobil cihazda ne ayak ? diye. Hayır mod değilim sadece musallat olan gıcık vatandaşlardanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5436 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ha bide ben olsam o sogutucu yerine ssd alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 mobil cihazlara açtıktan sonra farkettim edit süreside geçmişti kaldı öyle,inceledim siteyide güzelmiş teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar