wuriss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Öncelikle merhabalar Rift Oynayipta başka serverda türk bulamayan arkadaşlar cözüm burada :D Icewatcha transfer olup Kanuni ye pm atarsaniz sizi türk ve yabancıların bir arada oldugu pve ve pvp karişik güzel Avengance guildine alacaktir. Yardimci olduysam ne mutlu bana Saygilarimla Darkageman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 iyide raidlerde yer olmuyor demişlerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kanuni mi? hele o adam oyun release olduktan 1 hafta sonra max. level + tier 3 zırh + tüm raidleri bitirip sub. cancellamıştı. yine mi başladı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 yok artik , 1 haftada degil, ilk gun sonunda yapmisti dediklerini ^^ ama arastirmalar sonunda o kanuni bu kanuni olmadigi belirtildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mystogun said: iyide raidlerde yer olmuyor demişlerdi :( kur guild adam topla katilsin turkler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 katılacak türk varsa kurayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 katilacak adam bol sen yeterki kur ortam yap :) ben 2 ay ara vermiştim gene başliyicam benim gear full+ full :) yinede sen bilirsin bizim eski tayfa vardi 5-6 kişi onlarida cagirmayi düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 tamam senin tayfayla bir guild kuralım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mystogun said: tamam senin tayfayla bir guild kuralım o zaman :D hehe :) bakariz nedne olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 oyun içindeki nickin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 darkageman :) ama 2 aydir girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 storm legionla beraber mi giriceksn benim gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 aynen öyle :) haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mutluhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 guild olayınız halen gecerlimidir... geri dönus yapacam bende, durum nedir ? 50 cleric vardı zamanında healer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bozuldu malesef :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mutluhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 peki varmı oynayanlar hala ? bosuna 100 lira parçalanmayak 5-10 kişi olsa gene yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 etu ve 3 4 kisi daha oynuyolar yabanci guilddelerdi son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar