noil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kafayı yiycem support bölümüne baktım, bana edit account'a tıkla diyor, ama öyle bir şey yok ve asla cancel subscription seçeneğini göremiyorum, lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sipidi_Gonzales Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya launchpadden yapsana my account->ordan sifreni fln yazan iste ordan iptal ediosun..!?[signature][hline]İmza yoq parnak bassam olurmu ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o dediğin launchpad'deki my account bölümünde yok öyle bir şey. buraya soru sormadan önce ilk oraya bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Launchpad'den iptal ettim ben daha önce.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 biliyorum eskiden çıkıyordu ama şu an öyle bir iptal etme seçeneği çıkmıyor, eğer bulursan bana da söyler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 my account'a girdikten sonra soldaki menüden subscribtions linkine tıklarsanız oradan swg subscription'ınıza erişebilirsiniz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sub işlemi artık clientdan yapılmıyor bilginize. http://starwarsgalaxies.station.sony.com a girip accountunz ile login olun ardından my account a tıklayın daha sonra billing info ve o sayfada sol taraftan sub. bölüğmüne girin ve hepsi bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hala daha clientdan yapilabiliyor Register expansion bolumune tiklayin ilginc ama boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sipidi_Gonzales Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet be launchpadden yapilabilio adami hasta etme ne bicim cvp werion yardm etmeye calisioz burda adam gibi bak madem ...[signature][hline]İmza yoq parnak bassam olurmu ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 noil'de de tarz sorunu var :( cevap verenlere kızmış - teşekkür yok.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sipidi_Gonzales Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tarzini yiiim ben onun[signature][hline]İmza yoq parnak bassam olurmu ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 station.com dan accounta girip billing'e gireceksin oradan da...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar