noil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kafayı yiycem support bölümüne baktım, bana edit account'a tıkla diyor, ama öyle bir şey yok ve asla cancel subscription seçeneğini göremiyorum, lütfen yardım
Sipidi_Gonzales Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya launchpadden yapsana my account->ordan sifreni fln yazan iste ordan iptal ediosun..!?[signature][hline]İmza yoq parnak bassam olurmu ? :))
noil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o dediğin launchpad'deki my account bölümünde yok öyle bir şey. buraya soru sormadan önce ilk oraya bakılır.
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Launchpad'den iptal ettim ben daha önce.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
noil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 biliyorum eskiden çıkıyordu ama şu an öyle bir iptal etme seçeneği çıkmıyor, eğer bulursan bana da söyler misin
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 my account'a girdikten sonra soldaki menüden subscribtions linkine tıklarsanız oradan swg subscription'ınıza erişebilirsiniz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
faki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sub işlemi artık clientdan yapılmıyor bilginize. http://starwarsgalaxies.station.sony.com a girip accountunz ile login olun ardından my account a tıklayın daha sonra billing info ve o sayfada sol taraftan sub. bölüğmüne girin ve hepsi bu kadar :)
Alpgiray Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hala daha clientdan yapilabiliyor Register expansion bolumune tiklayin ilginc ama boyle
Sipidi_Gonzales Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet be launchpadden yapilabilio adami hasta etme ne bicim cvp werion yardm etmeye calisioz burda adam gibi bak madem ...[signature][hline]İmza yoq parnak bassam olurmu ? :))
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 noil'de de tarz sorunu var :( cevap verenlere kızmış - teşekkür yok.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Sipidi_Gonzales Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tarzini yiiim ben onun[signature][hline]İmza yoq parnak bassam olurmu ? :))
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 station.com dan accounta girip billing'e gireceksin oradan da...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Öne çıkan mesajlar