BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 selamlar, durum şu, isveç ablama 1 yıllık şengen vermiş giriş çıkış 90 günlük şimdi bu şengenle isveçe gitti geldi, bu şegen dahilinde türkiyeden bir sonraki çıkışında doğrudan almanyaya gideiblir mi? şengeni aldıktan sonraki ilk girişi isveçte oldu diye bundan sonraki türkiye çıkışalrında doğrudan isveç haricinde bir ülkeye girebilir mi yoksa türkiyeden çıkış yaptığında önce isveçe oradan mı diğer ülkeye geçmesi gerekir? hedef ülke almanya bu arada o yüzden biraz işkilleniyoruz duruma eheh teşekkürler
Seele Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 simdi söyle bi durum var. tamamen oradaki polisin zevküne kalmis bisi. Adam sana isvecten almisin gitmisin gelmisin burda ne yapican diyebilir. Orada temiz anlamli bisi demek lazim. Havaalaninda adam cevirdiklerine sahit oldum. Bunun yaninda ablan isvece gidip gelmisse o bir + puan zaten. Bence sorun cikmaz.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 İlki İsveç olduktan sonra sorun çıkmamalı.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 en fazla nedeni sorarlar, uzatmadan geçirirler rahat rahat.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Turist olarak gidecekse sorun çıkmaması lazım ama yine de konsoloslukla konuşun derim. Alman polisleri çok cins ve uygulamada çok fazla farklılık olabiliyor. Ben 6 kez falan giriş çıkış yaptım Türkiye-Almanya arası ve hiç sıkıntı yaşamadım/hiç bir şey sorulmadı/hiç kontrol edilmedim gümrük tarafından. Öte yandan kız arkadaşım ve bir kaç arkadaşım daha giriş çıkışlarda sıkıntı yaşadılar/gümrük çantalarını kurcaladı/ceplerinde kaç para olduğunu vs. sordu. Üstelik oturma iznimiz falan vardı, düz schengen de değildi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben de bilemedim, sabancı holding bünyesinde bir konferansa katılmak için gitmişti acaba holdingin adını gördüler de mi bastılar bir senelik vizeyi, elbette her giriş için max 90 gün cevaplar için teşekkürler bu arada eheh iyi rahatladık valla
Öne çıkan mesajlar