Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet bulaşmayı planlıyorum ilk fırsatta.dojo olarak nereyi tavsiye edebilirsiniz istanbul içi.yada genel tavsiyeler ....[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 anlamadım..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 giden arkadaşlardan kendo okulu tavsiye edebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Beyoğlu Spor Klubunde Vardı En Son Bıraktığımda Da Saatlerini Hatırlamıorum Bi Araştırıyım Dönerim Döndüm XD Kenshikai : Eski Dojom Tavsiye Ederim... Bizi ders saatlerinde Haydarpasa Lisesi kapalı spor salonunda (Acıbadem) bulabilirsiniz. Salı : 21:00 - 23:00 Kendo Persembe : 22:00 - 23:30 Iaido Cuma : 21:00 - 23:00 Kendo e-mail ile ulaşmak için ise; [email protected] Bide Dediğim Gibi Beyoğlunda Bitane Var Ama Onu Bulamıcam Şimdi [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 18:46 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 istanbulda jui jutsu kursu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bu sıcaklarda kendo intihar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben beyoğlu spor klubünde wing chun'a gitmiştim 3 sene önce o zaman bile vardı kendo kendo hiç yapmamış olsam da beyoğlu spor klubü iyidir gayet aikido, kendo, wing chun vs. vardı en son giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ya kendo iyapacak yer bulmak çok problem değil de, onun malzemeleri çok pahalı, yurt dışından geliyor, kiralayan yok vs. (alsan ayran gönüllülük yapıp bıraksan ne olcak o kadar şey o da var) Olsa ben ve 2 arkadaşım daha gitmek istiyoruz da işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aslında benımde bulasasım var ama tek basıma baslamak hıc ıstemıyorum toplasıp bı seyler ayarlasak mı ?? edt:1 hafta ıcınde haber verın yoksa yalan olcak [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 22:35 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Malzemeler çok pahalı ama üniversitelerin kendo kulüplerine katılırsanız onlar malzemelerini ücretsiz kullandırırlar. Duruma göre üst başınızı(Hakama-gi) ve kılıcınızı (shinai-bokken) uygun fiyata alabilirsiniz. Zaten siparişler ortak verildiği için gönderme ücreti bölünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 wing tsuna gidecekseniz cemil uylukçu-ebmas şart. ben geçen sene eylülden beri gidiyorum the marmarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar