Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Saeros said: bir insanın ilgi çekmek istemesi yapılan şu hayvanlığı meşru kılmaz, saçmasapan konuşmayın mesru mu kiliyo dedik. iki ayri olayi elestirdik
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 olay yeri inceleme yapalım dedik.. koduğumun belediye temizlikçileri gelip herşeyi kaldırmış.. olmuyor böyle.. "CSI: Paticik" yapamadıktan sonra dramı ne edem ben ne edem?
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 abi foto bildin, saf, su katılmamış bir sevimlilik, tatlılık içermiyor mu ama? fotaşop olmasını geçiyorum tabii
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dasaaa said: "kırmızı kalemimi çıkardım" derken.. ortam biraz ısındı mı, bana mı öyle geliyor? mmmppphhhhh
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Çocuklar. Fotoğraf konuyor, salya akıtıyorsunuz. Bunu geyiğine yapıyor çoğunuz, hıyar değilim ben de farkındayım geyik yapılıyor olduğunun. Sorun şu ki burası birden fazla insan barındıran bir yer olarak takdir edersiniz ki aynı seviyede sense of humor barındırmıyor her birey açısından. Kaldı ki koyan kişi aman canım geyik yapıyorlar diye kabul etmek zorunda da değil, öyle olduğunu söyleseniz bile rahatsız olabilir ve haksız da olmaz yani. Fotoğraf koyana ilgi çekmek istiyor diye fırça atmak zaten bambaşkaymış, Somali'yi libere etmek için koyuyor zaten herkes fotoğraf buraya.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ben köle halini seviyorum somalinin. somalililere ölüm haydi somalilililililili
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dasaaa said: nbr nslsn, tanşlm mı? demişlerdir lan anca. makinacı RP'si yapan bi grup malız işte. eğleniyoruz, eğlence için hype yapıyoruz http://www.youtube.com/watch?v=q6cDzvfMTu4 Bazen eğlenmiyorsun abi, sen eğlenirken başkası eğlenmiyor. Ayrıca Saeros'un yazdığı doğru bir şey, her gördüğünüz karşıt argümanı da ehehe vaytnayt ehehe diye algılamayın. Ayrıca Saeros'un vaytnayt'ı da benim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hamama giren terler naz... gel gel su sıcak
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dasaaa said: hamama giren terler naz... gel gel su sıcak http://i.imgur.com/y755QWY.jpg Ben de yerimi aldım öyleyse. OP will surely deliver. Let's just wait.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Theridone said: lan fotoğraf photoshop idi. bi numarası da yoktu hani öyle aman aman bişey beklemeyin nesi psli la
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 olsada vermem ayıp sizin ananızın bacınızın fotosu öm atılsa hoşunuza gider mi
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://i.imgur.com/y755QWY.jpg Ben de yerimi aldım öyleyse. OP will surely deliver. Let's just wait. AHAHAHA
Akito Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 seviye düştü mü de uzunca bi müddet kalkmıyor be :(
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kız fotorafı koyun da SEVİYEYİ KALDIRALIM!!!!! HHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHA çaktın mı köfteyi? ha?
Öne çıkan mesajlar
SNA1L
dasaaa
GodBlessStoya
SNA1L
Akito
Akito
dasaaa
SEVİYEYİ KALDIRALIM!!!!!
HHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHA
çaktın mı köfteyi? ha?