Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Selamlar; Siyah renk Samsung Galaxy Note var elimde. Tanıdık telefoncudan aldık daha faturası kesilmedi. Yani "GARANTİ" daha başlamadı. Telefon 6 aylık. Çiçek gibi kırık çizik göçük ölü pixel hiç bir şeyi yok. Samsung'un orjinal flip coverı var onunla kullandım kendi orjinal kapağı tap taze duruyor. Flip coverın deri kısmında köşesinde biraz kalkma var sadece. O da cihazla bir alakası yok zaten. Telefonu kutusuyla ve kutusundan çıkan her şeyiyle veriyorum. Yanında hediye olarak Bluetooth kulaklık ve bluetoothun şarj aletini veriyorum. Telefon için " YEDEK BATARYA " veriyorum. 2 adet Yedek batarya için şarj aleti veriyorum. 2 pili de aynı anda şarj edebilirsiniz. Hatta 3. alırsanız onu da şarj edersiniz. Bataryasında vs. hiç bir problem yok ben çok abartı internet kullandığım için şarj bana yetmiyor o yüzden yedek taşıyorum yanımda. Kulaklık USB vs. kutudan çıkan herşeyi tüm aksesuarları veriyorum. Fiyat: 1100 TL Mantıklı takaslar da düşünülebilir. (Antalya içi) Antalya için elden teslim ve cihazı görme şansınız vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Daha kesilmemiş faturasını kestirip onu da verecek misin peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Tabii ki. 31 Aralık son gün. o tarihe kadar kestirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Chris_Metcalf said: Tabii ki. 31 Aralık son gün. o tarihe kadar kestirmem lazım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 foto alabilitemiz %? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hediyesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-note-garantisi-daha-baslamadi-tertemiz-hediyeli-103294610/detay/ İlan burda arkadaşlar. Resimleri içerde var. Hediyesi yedek batarya ve şarj cihazları dostum yukarda da yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 öyle hediye mi olurmuş bende ps3 flm bekliyordum. istemiyorsan verme diyesi geliyor insanın :P mod kim burada ya bu arada boş buldum trollüyorum 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 said: iPhone kullananlarla aranızdaki fark budur. Siz bataryanızı takar devam edersiniz onlar priz/USB ararlar. apple fanboylar kavga çıkarır abi sil onu asdhgas düşüneyim bi ben bunu, alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yokmu Note isteyen ? HAYDEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Teklifim ayin 7 sine kadar gecerli:) 7 sinde kontratla note2 alicam bulamazsam note. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 pahalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Yanindaki ekstralar yukseltiyor fiyati sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Chris_Metcalf said: Tanıdık telefoncudan aldık daha faturası kesilmedi. Yani "GARANTİ" daha başlamadı. İşte IMEI numarası bu gibi durumlar için var... Sen o tarihe fatura kessen bile KVK yada yetkili servisi neyse artık o telefonun hangi tarihten beri kullanıldığını biliyor merak etmeyin. Tek akıllı siz değilsiniz memlekette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 MelihMercan said: Chris_Metcalf said: Tanıdık telefoncudan aldık daha faturası kesilmedi. Yani "GARANTİ" daha başlamadı. İşte IMEI numarası bu gibi durumlar için var... Sen o tarihe fatura kessen bile KVK yada yetkili servisi neyse artık o telefonun hangi tarihten beri kullanıldığını biliyor merak etmeyin. Tek akıllı siz değilsiniz memlekette... ah be dostum, kimden duydun bilmiyorum ama yanlış biliyorsun malesef. Maliye bakanlığı kaşesi bulunan, kutu üzerindeki imei etiketi faturaya yapıştırıldığı, veya fatura dijital olarak bilgisayar ortamında kesildiği sürece (vatan, teknosa gibi yerler bu şekilde yapıyor), sadece fatura üzerindeki satın alma tarihine bakılır. O senin dediğin imei numarasından kvk genpa gibi yerler sadece türkiyeye hangi tarihte girdiğini görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Kardeşim Turkcell Tim'de mağaza müdürü oradan gelen bilgi bu şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bi öömeee attım ammaaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar