Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note -> Hediyeli

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Selamlar;

Siyah renk Samsung Galaxy Note var elimde.
Tanıdık telefoncudan aldık daha faturası kesilmedi. Yani "GARANTİ" daha başlamadı.

Telefon 6 aylık. Çiçek gibi kırık çizik göçük ölü pixel hiç bir şeyi yok.
Samsung'un orjinal flip coverı var onunla kullandım kendi orjinal kapağı tap taze duruyor. Flip coverın deri kısmında köşesinde biraz kalkma var sadece. O da cihazla bir alakası yok zaten.

Telefonu kutusuyla ve kutusundan çıkan her şeyiyle veriyorum.

Yanında hediye olarak Bluetooth kulaklık ve bluetoothun şarj aletini veriyorum.

Telefon için " YEDEK BATARYA " veriyorum.
2 adet Yedek batarya için şarj aleti veriyorum. 2 pili de aynı anda şarj edebilirsiniz. Hatta 3. alırsanız onu da şarj edersiniz.

Bataryasında vs. hiç bir problem yok ben çok abartı internet kullandığım için şarj bana yetmiyor o yüzden yedek taşıyorum yanımda.

Kulaklık USB vs. kutudan çıkan herşeyi tüm aksesuarları veriyorum.

Fiyat: 1100 TL
Mantıklı takaslar da düşünülebilir. (Antalya içi)

Antalya için elden teslim ve cihazı görme şansınız vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Chris_Metcalf said:

Tanıdık telefoncudan aldık daha faturası kesilmedi. Yani "GARANTİ" daha başlamadı.

İşte IMEI numarası bu gibi durumlar için var... Sen o tarihe fatura kessen bile KVK yada yetkili servisi neyse artık o telefonun hangi tarihten beri kullanıldığını biliyor merak etmeyin. Tek akıllı siz değilsiniz memlekette...
Sosyal ağlarda paylaş

MelihMercan said:

Chris_Metcalf said:

İşte IMEI numarası bu gibi durumlar için var... Sen o tarihe fatura kessen bile KVK yada yetkili servisi neyse artık o telefonun hangi tarihten beri kullanıldığını biliyor merak etmeyin. Tek akıllı siz değilsiniz memlekette...

ah be dostum, kimden duydun bilmiyorum ama yanlış biliyorsun malesef.

Maliye bakanlığı kaşesi bulunan, kutu üzerindeki imei etiketi faturaya yapıştırıldığı, veya fatura dijital olarak bilgisayar ortamında kesildiği sürece (vatan, teknosa gibi yerler bu şekilde yapıyor), sadece fatura üzerindeki satın alma tarihine bakılır. O senin dediğin imei numarasından kvk genpa gibi yerler sadece türkiyeye hangi tarihte girdiğini görebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...