Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bonjo said: valla ben 100 kerede denesem öyle bişi çıkmaz , hellfire ringler acc bound olmasa sağlam paraya satarmışın. güle güle kullan. edit: gerçi best ring i bulmak pek iyi değil diyip kendimi avutayım :D neticede şuan tek vakit geçirmelik atraksiyon infernal machine ve hellfire ring . öyle bir ring çıkarsam bir daha kasmaz ve amaçsız kalırdım (:P) Saolasın. Sende çıkartırsın umarım. Cidden öyle yaa. İnfernal Machine şuan cidden çok zevk veriyo. Bosslar zor gelsin diye sürekli Mp'yi arttırıyoruz :) Tek Zoltun fight'i işkence oluyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bu da benim ikinci ring, bi saat olmadı yapalı. şimdi bundan iyisi de çıkmaz bana, key farmın tadı kalmadı sdf http://i.imgur.com/DdoQW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 daha ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 soket yerine all res mi olsaydı acaba sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ne all resisti ya attack speed olsaydi asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 3. ringde de crit şans ve vita geldi yine hehe ama crit dmg yerine dandik regen var. http://i.imgur.com/zfkLy.jpg soldakini sonradan yaptım ben bişeyi merak ettim. 4 random prop var, giydiğim yüzükte biri soket biri vita biri crit dmg biri crit şans, öyleyse 170-200 olması gereken str niye 235? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 str proplamıştır ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 str rollemiş işte 4. prop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 5 ediyo onla işte. 1-crit dmg 2-crit şans 3-vita 4-soket 5-str?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 str/vita diye de prop var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 act3 ten düşen key var sadece diğerlerini toplayıp ring yapmam ortalama ne kadar sürer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 3 key = 1 infernal machine 1 yüzük için en az 3 machine gerekli. kestiğin mp seviyesine göre artıyor o parçaların düşme şansı. dün mesela mp7 de 2/2 düştü mp6 da 2/3 düştü bana o parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 keyleri anca tamamlayıp 3 tane İM yaptım her kestiğimden parça düştü. böyled e bi ring çıktı çokmu şanslıyım neyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 iyi gene crit şans var. alurielinkiler gibi patates değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 crit change crit dmg çıkmaz bana diyordum iyi oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 goldbären said: iyi gene crit şans var. alurielinkiler gibi patates değil adama bak ya 2 item aldı huyu suyu değişti resmen. abey abey diye geziniyordu peşimde 1 hafta önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sdfsdfs set itemine fiyat biçtim onu görmmişsin daha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 4.ringde patates :D portal oldukca partyle girmeye calısıorm iki tane saglam ark var yabancı onlarla 8 de fln yapıoruz ama itemleri über tabi benim acıgımı kapıolar . eger sizde kendinize güveniorsanız tag im asagıda eklemeniz yeterli :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/BEBEKAKTAS-2428/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar