ayican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Burayamı açsam bilemedim halo 4 için reklam ve başlangıç olarak kısa bi webisodes bölümleri başlamış. İlk bölüm burda şimdilik 4 bölüm var. fena diil gibi ilginç bi gaz başlangıç olmuş. Edit : Bu arada arattım açıldıysa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 dizimag de var dört bölümü tr altyazılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 nedir abicim bu halo nun olayi gayet tirt bir oyun. halen bir israr bir gundeme gelme bir xbox halo birlikteligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Tırt olduğunu kabul ediyorum ama bu mini seride baya ciddi çekilmiş başarılı bi tanıtım serisi. Adamlar uğraşmış warthog filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Dün izledim 4 bölümüde bayağı güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya bu dizi noldu? kanal kaldırdı filan diyorlar. zaten 10 dk dizi yapıyolar amenike. nazlı nazlı 1 yıl oldu amenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 halo 4'ten öncesini anlatıyordu. Bitti işte Halo 4 çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar