diabloading Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Arkadaşlar şu anda guildwars2 oynuyorum fakat diablo 3 ü param olmadığı için alamamıştım şu anda 40 lira param var zorlarsam 50 lira olur istanbuldayım acill satın almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler saygılarımla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 yazık lan :( yüreğim parçalandı fazla olsa yemin ediyorum bayram hediyesi diye verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 beşiktaşta buluşalım 20:30 gibi falan. 60 liraya kutu falan hepsini vereyim mail şifre vs. telefonu mail atarım pm ile anlaşırsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 :( olm elini de mi öpmedin kimsenin ? gurur mu yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bende olsa 60a verirdim ama yok maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bende var maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diabloading Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 la kimse harçlık vermedi kardeşimin telefonunu satıcam la 50 lira olur fazlası hühühühühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 olmaz 50 ye, 60 min, üzgünüöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diabloading Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 neyse o zaman ayarlıyabilirsem pm çekerim olassa da artık bakıcam bi çaresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 yap bir willy wonkalık aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 paranız yoksa neden oyun alıyorsunuz gidin para biriktirin sonra alın. sanki kaçıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diabloading Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 farkındayım 50 lira az bi rakam ama yapabilecek bişeyim yok malesef şu anda sonra almam mümkün olmayabilir arkadaşlara rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın dostlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 barbu said: paranız yoksa neden oyun alıyorsunuz gidin para biriktirin sonra alın. sanki kaçıyor oyun. oyun fakir eğlencesi zaten o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 diabloya verecek bi 20tl yok ancak diablo3ü kaldıracak pc konfigürasyonu var hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi niye takılıyorsunuz şöyle şeylere hakkaten anlayamıyorum. adam öğrencidir vs. bilgisayarı vardır cebinde o an en fazla 50 lira vardır, çok mu sıradışı anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 olm hiç mi fakir olmadınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bi ara 10 dolara satılıyodu oyun araştır istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ben 50 ye veririm. İçinde pek birşey yok. Mail şifre vs. BJK,Taksim gibi noktalar uygundur buluşmak için. Parayı elden alırım, tüm bilgileri de yazar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar