Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta Test İnceleme

Eternal

Öne çıkan mesajlar

ya ornegın ben rogue ıle oynarken benım dagger yetenegım combatlarda artıyordu bu her combatta olmuyor tabi sonra defence artıyordu birde işte yıne rogue ıle eviscrate skill filan artıyordu yanı ne kadar savasırsan bellı oranda senın defence gibi şeylerin artıyor yanı şimdi yanlıs seyler demek ıstemıyorum bilen arkadaslar vardır burda sadece ben arttıgını bılıyorum sanırım dagger yetenegın gelıstıkce daha fazla dmg vermeye baslıyorsun birde bunlara harıc olarak sword yada mace de ogrenebılıyorsun yanı ben rogue ıcın konusım sword kullanan yada mace kullanan rogue lerde var hata fist kullanan bunları kendın belırlıyorsun buyuk sehırlerde ogrenebılıyorsun bunları ben ironforge gıdıp gun ogrencektım ama nasip olmadı isteyen bow da ogrenebılır tabıkı ranged saldırısı için[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Lind3r0th'un dediği gibi, bir silah yeteneğini öğrendiğinizde 0 olarak başlıyor. Sonra siz o silahı kullandıkça artıyor yeteneğiniz. Ama yeteneğin yüksek olması ne işe yarar diyorsanız açıkçası bilmiyorum.
Aynı şey defense için de geçerli mesela, o da dayak yedikçe artıyor :)
Rogue silah olarak dagger, thrown, sword, bow ve crossbow kullanabiliyor ama sword, bow ve crossbow'un hocasını bulmalısınız, oyunun başında kullanamıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solitude, 28 Ekim 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
Ya Lind3r0th'un dediği gibi, bir silah yeteneğini öğrendiğinizde 0 olarak başlıyor. Sonra siz o silahı kullandıkça artıyor yeteneğiniz. Ama yeteneğin yüksek olması ne işe yarar diyorsanız açıkçası bilmiyorum.
Aynı şey defense için de geçerli mesela, o da dayak yedikçe artıyor :)
Rogue silah olarak dagger, thrown, sword, bow ve crossbow kullanabiliyor ama sword, bow ve crossbow'un hocasını bulmalısınız, oyunun başında kullanamıyorsunuz.
ehee ewet dayak yedikçe defanse artıyodu çok garip ama bol bol dayak yeyin oyunda :=) tabi bu diğer özellikler içinde geçerli zatne mantıklıda..[signature][hline]http://pijaje.fateback.com ->kentsel site (yani yöresel )yorum yapın ltf...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında yok öyle birşey normalde basıyosun büyüsel kalkanına hiç bişey işlemio ama o en fazla 15sn sürdüğü ve çok mana harcattığı için yanında sana heal basıcak birileri yoksa sadece ölmen 15sn gecikiyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Sword kullanırsan;sword skill in artar.Armor da aynı şekilde.
Mesela sen oyunda karakterini tailor yaptiysan.Ne kadar item yaparsan(işte giysiydi,deri eldivendi...tailor skill in artiyo.Sonra Bunlar arttikça trainerlardan bir sonraki seviyesini öğreniyosun.
Mesela tailor olursan 150 den sonra artisan ögrenebiliyosun.
Herbalism de ise yolda bulduğunuz herbleri toplaya toplaya herbalism i geliştirebiliyosunuz.Ayni şekilde diğerleride öyle.Mining...blacksmith...[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

ya burda betada oynayipda accountunu oynamadigi ichin yada ne biliyim chalishmasi gereken yada tatile giden biri yokmu , oyunu gormem ichin odunc verebilecek biri? bende karshiliginda daoc eu acc'imi odunch vericem , eu nf betaya katilip her turlu char achabiliyosunuz... Tek istegim shu oyunu bi gormek almadan...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore...
Sosyal ağlarda paylaş

o mor küre çok eski, taaa alpha zamanından kalma tamalanmamış bi bölge olduğu için öyleydi,

muhtemelen milletin açıtğı unofficial serverdan bi resim o eğer yeni ise. artık olmaması lazım onun, oyun çıkıcak 18 gün sonra.

-ayrıca potionlar için 2 dklık cooldown var. zaten bir savaş her halükarda 2 dkdan az sürdüğü için anca 1 tane içebiliyorsun.

ayrıca heal potion öle dükkanlarda sonsuz sayıda satılmıyor, anca dış bölgelerde bazı npclerde 4-5 tane satılıyor bitince bir süre sora yeniden spawn oluyor vede çok ucuz bişi olmadığı için 100 tane alamıyorsun :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 05 Kasım 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bi video izlemiştim. Rouge dalıodu shamana, canı azalınca kaçmaya başlıodu sonra stealth çakıodu. Shaman onu görmeden geçiodu sonra rouge dalıodu. Bu durumda rougelar ölümsüz gibi birşey. Bunun engellenmesi için bi büyü ya da onun gibi bişi var mı? Yani rougeların stealthini bozan birşeyler?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 05 Kasım 2004 16:23 tarihinde demiş ki:
Peki bi video izlemiştim. Rouge dalıodu shamana, canı azalınca kaçmaya başlıodu sonra stealth çakıodu. Shaman onu görmeden geçiodu sonra rouge dalıodu. Bu durumda rougelar ölümsüz gibi birşey. Bunun engellenmesi için bi büyü ya da onun gibi bişi var mı? Yani rougeların stealthini bozan birşeyler?

"Rogue" lara lvl 22 de gelen "Vanish" özelliği var.

said:

Vanish (Rank 1)
Subtlety
Instant cast 5 min cooldown
Reagents: Flash Powder
Allows the rogue to vanish from sight, entering an improved stealth mode for 10 sec. Also breaks roots and snare effects.

Bunu kullanarak savaş sırasında bile görünmez olabilirsiniz. Ama üzerinizde "DoT" tipi bir şey varsa görünmezlik bozulur.

Ayrıca uzağa kaçıp sonra geri gelen biri için bir şey yapamazsın. Çok doğal... Geri gelmesini istemiyorsan peşini bırakmayacaksın. :)

[Bu mesaj OffChu tarafından 06 Kasım 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 06 Kasım 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
Baya iyiymiş, ninja gibi pof edip yok olmak..
İzlediğim videoda kaçmaya başlıodu, shaman peşinden kovalarken stealth moda giriodu sonra arkasına sızıodu.
Peki dot yemiş bi rouge stealth moda geçip dmg yerse stealth moddan çıkıyor mu?

Evet, çıkıyor. Ayrıca üzerinde "Hunters Mark" varsa o büyüyü atan "hunter" ın "minimap" inde gözüküyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

druidede Faerie Fire vardı

*!hemen thottbotu açar*

Faerie Fire

gayet etkili gözüküyor roguelere karsı hunterdada ayrıca hunter's markdan başka daha etkili

Flare

ee warlocklar içinde birşeyler vardı diye düşünüyorum ve bakınıyorum

Detect Invisiblity

hmm roguelara karşı korumanız yok değil ama onlarında bazı talentları varki sizin görmenizi engelleyen pek kolay lokma değiller[signature][hline]Tauren Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...