Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta Test İnceleme

Eternal

Öne çıkan mesajlar

S-A-T-M-I-Y-O-R-U-M oynamıyorumda tamamen özel hayatla ilgili satıcaktım bi ark ama ben vazgeçtim değmez paranıza yazık okadar oynamak istiyorsanız bekleyin açılır max 1 haftaya...
---> bi ark ruhunu satanlar fln bişeler yazmış kullandığın kelimeleri iyi düşün bence bir oyun bir insan kılı kadar bile etmez ki ruh tan bahsediyorsun......[signature][hline]<------------------------------------------>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cengaver, 26 Ekim 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
Abi niye ole icap etti yaw burda bu oyunu oynamak için ruhunu bile satacak kimbiliri kaç kişi wardır bunlardan biride ben :=)

Sen ne yaptin yahu, hayatin oyun mu senin.. Hani sallamak tamam da bir yere kadar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Open betaya 12398129389210 tane basvuru yapıcam eger cıkarsa şöle 2-3 tane birisi benım diğerlerini burdan dagıtırım sonucta mezara götürmücem ya[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Ekim 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi şu sadece amerıka olayından dedım eger herkese cıkma olayı olsa neden proxy kasalım :D bence herkese cıkmaz ya ama akıl var mantık var blizzard 123891238912 tane basvuranı ıncelemez heralde bilmiyorum neyse cıkar umarım herkese de en azından oynayamıyan arkadaslar oynar cunku gercekten oynamak cok ıyı oluyor şimdiden ben su olcam diyenlerin ozellıkle oynamasını isterim çünkü kafanızdakı classın sıze uymadıgını anlayabılırsınız :P[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 Ekim 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 27 Ekim 2004 12:36 tarihinde demiş ki:
Yok abi şu sadece amerıka olayından dedım eger herkese cıkma olayı olsa neden proxy kasalım :D bence herkese cıkmaz ya ama akıl var mantık var blizzard 123891238912 tane basvuranı ıncelemez heralde bilmiyorum neyse cıkar umarım herkese de en azından oynayamıyan arkadaslar oynar cunku gercekten oynamak cok ıyı oluyor şimdiden ben su olcam diyenlerin ozellıkle oynamasını isterim çünkü kafanızdakı classın sıze uymadıgını anlayabılırsınız :P

ahahaha emin ol warlock ve shaman bana gayet uyuyo :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya sana uyabılırım ornegın ben druid druid dıe zırlıyordum oynadım baktımkı bana uymuyor rogue ye devam :D yani o anlamda dedım dısardan aha ben bunu rahat oynarım tam bana gore dıyorsun ama o classla oynayama baslayınca anlıyorsunkı sana uymuyor sonucta charın senı sende charını sevıceksın yoksa 1 ay sonra ben baydım bu chardan deyıp yeınden kasmak adama koyar :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 28 Ekim 2004 14:04 tarihinde demiş ki:
Combo point kazanma olayı nasıl oluyor?

Bazı vuruşlar vardır "Combo Point" kazandırır bazı vuruşlar da "Combo Point" lere ihtiyaç duyar. Mesela "Backstab" uyguladınızmı 1 "Combo Point" kazanırsınız.

said:
Backstab(Rank 1) the target, causing 150% weapon damage plus 15 to the target. Must be behind the target. Requires a dagger in the main hand. Awards 1 combo point.

Daha sonra "Finishing Move" tarzı vuruşlar vardır. Bunlar "Combo Point" sayısına (Max Combo Point : 5) göre "Damage" verirler.

said:
Eviscerate (Rank 2)
Finishing move that causes damage per combo point:
1 point : 16-24 damage
2 points: 29-37 damage
3 points: 42-50 damage
4 points: 55-63 damage
5 points: 68-76 damage
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kısacası bunlar önemli şeyler birde savasırken dagger yok defence gıbı seylerınız artıyor charın ozellıklerıne göre bu sword da olur mace de olur felan fılan faso[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 28 Ekim 2004 15:37 tarihinde demiş ki:
kısacası bunlar önemli şeyler birde savasırken dagger yok defence gıbı seylerınız artıyor charın ozellıklerıne göre bu sword da olur mace de olur felan fılan faso

biraz daha açar mısın ilgi mi çekti.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...