Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta Test İnceleme

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
OmeN, 20 Ekim 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
1 gold = 100 silver; 100 silver = 10.000 copper :)

1 mount (binek hayvanı) 100 gold = 10.000 silver = 1.000.000 copper

maalesef +1 ben ençok 2.5 altın fln toplamıştım ama lvl 15 kadar 4-4.5 altın fln topluyosun eğer böle creep kesmede cimrilik yapmazsan...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda su ana kadar hıc gemıye bındınız mı?nasıl calısıyorlar silahları var mı varsa neler wow harıtasına bakınca denızlerın bayagı bır yer kapladıgı goruluyor bu denız savaslarının olacagı anlamına gelebılır mı?player olarak gemı sahıbı olabılecekmıyız olacaksak sartları ne kac tayfa ister fiyatı nedır hava saldırılarına karsı (dragon wyrern...) zayıflar mı?
korsan tayfası kurup kıyıları bombalamak nasıp olacak mı?

bırkac gemı ıcınde cekılmıs ss koyarsanız cok sevınırım orjınal sıtede vardı bır tane fazla bır fıkır vermedıde.
Sosyal ağlarda paylaş

Gemiye bindim ama gemıler sadece tasıma amaclı kullanılıyor denız savası yok kı mantıklı sacma kacardı gemıye bınıyorsun gidiyorsun yanı bole egzantrık bırseyı yok[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

gemiyle yolculuk yaparken bir korsan gemisinin bizim gemiye yanaşıp ordan inen tayfalarla olucak bir aksiyonu planlıyordu blizzard ama buda ilerki bi tarihe kaldı gibi, onun harici gemi sahibi olma falan yok.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database
http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 21 Ekim 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
gemiyle yolculuk yaparken bir korsan gemisinin bizim gemiye yanaşıp ordan inen tayfalarla olucak bir aksiyonu planlıyordu blizzard ama buda ilerki bi tarihe kaldı gibi, onun harici gemi sahibi olma falan yok.
olsa çok harika olurdu ama naapak ek paket bekleyeceğiz zaten arthas ne alemde oda var :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 21 Ekim 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
hehe maouth a bak 1000 gold
nasi yapacan o kadar parayi euhe
işte burda gördüğün creepleri keserek tabi nasıl kesilecekse:) alın size en baba creepler ve harika manzaralar
NOT : Bu alana en az 45 lvl olarak girmeniz gerekiyor ben buraya gelmek için karanlık ormandan geçtim tahminen 6-7 kez öldüm zarzor geldim ....

[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...."
--->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han..
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o program guzelde yanlıs gosterıyor lvl 14 druid lvl 11 gozukuyodu sitede birde bazen gozukuyo bazen gozukmuyor cozemedım ui olayını ama interface guzel oluyr ekranın her yerınde menu bar slot fılan adam kusuyor en ıyısı sade hoş ayar yapıyorsun ama gereksız ilerde işe yarar[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...