Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta Test İnceleme

Eternal

Öne çıkan mesajlar

pijaje eline sağlık çok bilgilendirici oldu bu postlar... ben ama pvp yi merak ediyorum acaba lvl kaçtan itibaren sağlıklı bir şekilde yapılıyor sen hiç denedin mi yapmayı yani illa en az lvl 45 50 mi olmak gerek pvp ye girmek için yoksa lvl 15 20 den sonra da veya her hangi bir levelda girebiliyor muyuz? benim için en onemli nokta bu... bir de karakter taratımı nasıl yuz vucut detayları flm yeterli buldun mu yoksa yetersiz mi?
Not: 1000 mesaj olmuş ne çabuk geçti zaman :)
[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 10 Ekim 2004 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ya benim kafama takılan birçok soru var ne kadar forum okuduysamda rast gelip bulamadım.
Şimdi bir rogueyi ele alalım.
Talentleri ele aldıgımızda 3 çeşit talent tablosu var Assassination ,Subtlety ve Combat burdaki bulunan her skill bonus görevi görüyor misal ya backstaba bonus veriyor ya critical oranını artırıyor vs vs.Max lvl 60 olabiliyoruz ve 51talent puanı alabiliyoruz şimdi sorun şu lvl 9dan sonramı lvl başına 1 tane talent puanı almaya başlıyoruz?

Evet diğer sorumda oyunda 2türlü skillmi alınabiliyor?
Backstabi incelediğimde 7ranklı bir tablo görebiliyorum misal lvl 4 de backstab 1ri alabiliyorum peki burda vereceğimiz pointler başkamı oluyor nasıl oluyor? l2deki gibi sp point filanmı varda bunlara harcıyoruz?Eğer harcıyorsak lvl başına kaçtane bu tarz skille yatırım yapabiliyoruz?

Talent tablosundan stealthlen ilgili bonuslara baktıgımda stealth oldugunda daha hızlı yürüme cooldown zamanını indirme ve bu tarz şeyler var ben bunları almasam talent puan harcamasam ama bahsettiğim diğer skill tablosundan steath'i alabilirmiyim?Biraz karışık oldu :)[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

ben açıklayım istersen talent puanlarını lvl 10 dan itibaren almaya başlıyosun ve toplamda 51 oluyo lvl 60 a geldiğinde hero level ları için ayrı talent tree ler ouşturulacak ama bu net bir bilgi değil o talent tree dekiler özellik değil sadece çeşitli bonuslar veriyolar mesela crit. oranını arttırıyo ya da ne biliyim mesela 30 puan verdiğin zaman açılan en sondaki ability stealth mod dayken atack yapıp 1 sn içinde tekrar stealth moda girebilmeni sağlıyo tabii ayrı özellik getiren talentlar da var ama rogue sınıfındakileri bişmiyorum mesela warlock da yeni pet yeni curse falan var diğer yandan rank olayına gelince onun senin kazandığın tecrübeyle alakası yok yani o ability örenebilecek level a geldiğinde parasını verip npc lerden öğreniyosun sen de farketmişsindir lvl 7 siyle lvl 1 i arasında ki farkı ama son basamağa ulaşabilmek için hepsini alman lazım yani dur ben 6. yı almiim para biriktirip 7. yi alırım olayı yok burada gördüğün herşeyi öğrenebiliyosun yani 2 tane seçebildiğin skill değil professions yani meslek gibi olan şeyler onlarda da cooking fishing ve first aid stabil geriye kalan 2 tanesini sen seçiyosun [signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...

[Bu mesaj ucunbiri tarafından 10 Ekim 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Anladıgım kadarıylan cooking ,fishing ve first aid meslekler sıralamasında herkesin doğal hakkı sanırım.Diğer blacksmithti dericilikti vs den sadece 2tanesini seçebiliyoruz meslek olarak Binek kullanmada bu cooking fishing statusune girmiyormu yani meslek puanı harcamak zorundamıyız.[signature][hline]Didn't you hear...
...the voices of the *wind*?
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

binek kullanma eskiden sp ye (skill pointe) dayalıydı ama sp yi kaldrınca o da ability gibi bişey oldu yani belli bi para karşılığı sürmek istediğin hayvanı sürmeyi öğreniyosun bu sanırım 20 gp :) sıkı dur iş burda bitmiyo tamam hayvana binmeyi öğrendin ama neye binion diye soruyolar sen de cevaplarsa abi şurdaki beyaz kurt olmaz mı diye sana 100 gp var mı diye soruyo :D binek hayvanları çok pahalı warlocklar summon edebiliyo ama maalesef diğer herkes binmek istiyosa satın almak zorunda kapalı mekanlarda süremiyosun undead lerde skeletal horse var warlockların atlarından ki kendileri felsteed ve nightmare oluyolar biraz daha güçsüz ama baya kullanışlı
edit : bi raid movie de görmüştüm aliiance troll basei basıp darma duman ediyo içeriyi kurtların üstünde aynı clana mensup 20 tane orc warrior gelip aynen yarıyolar :D [signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...

[Bu mesaj ucunbiri tarafından 10 Ekim 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi de atların vs nin o kadar yuksek lvl da ve çok pahalı olması biraz kötü olmuş bence herkes alsın kullansın savaşta zaten bi avantajı yok sanırsam... ata binerken vuramıyorsun izlediğim videoalrdan edindiğim bilgi bu... ee o zaman at sadece hızlı ulaşımı sağlıyor ve bunu lvl 40 tan sonra mı ne açılıyor bildiğim kadarıyla bir çeşit oldullendirme olarak ama bence en kötü lvl 10 15 gibi at kullanımı olması lazım çunku sonuçta zamandan kaybetmezsin...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

-------------->PvP SORUSUNUN CEVABI<------------
Ben BETA 2 serverında oynadığım için (pvp serverı ayrı ondada karakter var fakat onu kullanmıyorum) pek tecrübem yok bu konuda. Yanlız şunu belirtmeliyim hangi serverda olusanız olun karşılaştığınız herhangi biri ile "DUELLO" yapabiliyorsunuz. mesela ben 2-3 kez yaptım adama duello öneriyorum oda kabul ederse başlıyoruz savaşmaya yanlız bu duellolarda ölen olmuyor. yani birinin enerjisi "1" kalana kadar dvam edyor ve bunlarda en azından pvp kadar zevkli oluyor.ayrıca duello teklif ettiğinizde bir bayrak (flamada olabilir) dikiliyor o alana ve oyundaki herkez görüyor. oraya gelenler oluyor izlemek için . bi nevi "fight club " tarzı bişe anlıyacağınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

swg yi geç taaa jedi outcast zamanından beri var düello olayı ben hatırlıyorum ffa serverında düello teklif ediyodun kimse karışamıyodu sana takılıyodun öle :)
at sadece ulaşım değil sanırım çünkü paladinler warhorse a biniyolar raidlerde kullanılıyo gibime geliyo bu arada lvl 10 da yaptığı para maalesef 2gp değil 2sp dir sen yanlış görmüşsündür çünkü çok zor o levelda 2gp yapmak pvp serverında her gördüğüne dalabiliyosun ama full level düşükleri kesersen senin sahip olduğun bi puan var exp. gibi o azalmaya başlıyo ve senin adamların da sana saldırmaya başlıyo yani saldırabiliyolar zamanında biri bounty hunter sistemi olur mu bu oyunda demişti oynanışa göre değişir pk cılar artarsa neden olmasın :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

yok aslında para biriktirmek okadar zor değil mesela bende şuan 2.5 altınmı ne var. eşya fln desen şuana kadar rahat 5 altın toplamıştırım(lvl18) oyundan bugün nerdeyse bıkmak üzereyim ... 2 tane yaptığım görev buglu çıktı. ayrıca yüksek lvl li bir landa creepler çok saçma davranıyor... bugün toplasam 20 yakın bugla karşılaştım ve hepside affedilmeyecek şeyler....neyse rapor ettik düzelir umarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 11 Ekim 2004 04:29 tarihinde demiş ki:
Hayret ya, gunde kac saat oynadinda bikiyorsun ilginc gercekten bu arada ss'ler icin tekrar tesekkurler..

:) bıktım derken oyundan değil bu buglardan bıktım manasını kastetmiştim. yoksa oyun oynamaya başlayalı 5-6 gün oldu... daha telderas ve darkshore den başka yere gitmedim adamakıllı... buda demek oluyoki en azından oyun dünyasının %90 ını daha görmedim....:)
bug diyince öyle basit şeyler anlamayın gerçekten çok can sıkan buglar var 1 gündür 1 questi düzeltmedi blizzard bakalım ne zaman düzletçek... en az 3 görevin yapılma yeri olan bir creep kulesinde çok inanılmaz buglar var.... meslela ölmeyen yaratıklar! bi anda donan yaratıklar kaybolmalar vs vs.... bu kuleye girmek için en azından lvl 30 üstü 2 adam bulmalı 5-6 kişi grup olmalısın... bu topluluğu oluşturmak için o kadar uraşıyosun aha diosun yaptım işi bu buglar çıkınca karşına bi bakıyosun 1 dk adam kalmamış....... anlatabildim umarım...
tabi bi noktada bu beta :). işimizi bu bugları bulmak olduğu düşünülünce oda ayrı bir mesele oluyor...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar kastim 3 gun boyunca 2,5bglik beta surumu indirdim!
simdi de hata veriyor oyun acilirken!

-------------------------------------------------------------------------------------
This application has encountered a critical error:

ERROR #0 (0x85100000)
Program: C:Program FilesWorld of WarcraftWoW.exe
File: C:buildbuildWoWENGINESourcegxCGxDeviceD3dCGxD3dState.cpp
Line: 414
Expr: streamSub <= m_caps.m_numStreams

WoWBuild: 3925
-------------------------------------------------------------------------------------

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 11 Ekim 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hadi anlatim bir macera.... birgün işte The lost tower of althaxxx diye bir creep kulesi var ... yaratıklar hepsi 29-26 lvl arası ... neyse burada da görev var tabi girip kulenin en tepesindeki şişeyi alcaz.. neyse napak ne edek diyordum yoldan lvl 31 bi adam geçiyodu ..onu yardıma çağırdık oda kabul etti. neyse kulenin önüne doğru gitmeye başladık bu ara tabi kuleyi savunan çerez creppleri kesiyorun öle böle geldik kulenin önüne burda bide priest bulduk(lvl 24 galiba) neyse biz yaşadık diyoruz tamamdır bu iş.. birde 24 lvl bir hunter çıktı tam kabı önünde artık kesin diyoruz biz bitti bu iş... neyse bizim takım oldu 4 kişi ( 18--21-24-31 lvl her tür class var) neyse bi daldık kuleden iççeri creepler atladı tabi üzerimize... hunter olan ark yanında pet (hayvan) olarak dinazor vardı onu gönderdi creeplere bizde arkadan tabi büyü pompalıyoz hunterlara ... neyse bilmiyoz tabi creeplerdeki yapay zekayı adamlar bıraktı onları , saldırmazmı priestle bana 2 vuruşta doğru mezarlığa gittik.. :) neyse ha böyle ha şöle kostuk geri ama bizim diğer elemanlarıda temizlemişler... lvl 31 hunter üstüne alındı tabi yapcaz bu işi dedi neyse yine toplandık... bu sefer başka bi grup daha katıldı bize onlarda lvl 24 lü fln 2-3 kişi neyse girdik kuleye biz arkada tabi ölesine dolaşıyok ne büyü yapabiliyok nede saldırabiliyoruz ... kısaca yemiyo :) kulede böyle sarmal şekilde yani baya uzun bi mesafe biz baya çıktık yukarı doğru ben bu ara 1-2 kez kazaya kurban gittim tabi.. en üste geldik tam itemi arıyoruz ne ola!! 1-2 creep başladı milleti kesmeye lvlide 29 mu ne. millet yuhalandık üstüne yok bi baktık buglu ÖLMÜYOR...biz bi başladık kaçışmaya artık kuleden direk atlayanmı merdivernlerden düşenmi neyse kuleden ben dahil kimse sağ çıkamadı 1 kişimi ne o uyanık kurtuldu... biz böle 3-5 sefer denedik hep aynı sorun çıkınca SALLARIM dedi millet gitti tabi bende 2 görev yapılmamış şekilde kaldım ortada ..... dahada gitmedim kuleye.....
Sosyal ağlarda paylaş

hehe eline sağlık PiJAJE güzel hikaye büyük olasılıkla elitt questdi dimi o? Bende stress test sırasında Moonbrock daki dungeonda buna benzer şeyler olmuştu. ilk girdigimizde aha süper bir party kurduk havasıyla giriyoruz, tabi bilmiyoruz dungeon kavaramını o zamanlar :) biraz ilerliyince mob lar bize hazin gerçeği hatırlatıyor tabi hehe. Hikayelerin devamını diğer beta testerlardan da bekliyorusz, herkese iyi oyunlar . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bir ss
http://server5.uploadit.org/files/pijaje-buyu.JPG
buglara başlıyak suyun içindeki player bir hipogratın üstünde:)
http://server5.uploadit.org/files/pijaje-bug.JPG
---bunlarda isyan eden hipo görüntüleri-----
"nen yeter bukadar uçmak!uç uç nereye kadar! ben bir beygirim koşcam birazcık " dediği duyulmuş :)

http://server5.uploadit.org/files/pijaje-bug2.JPG
http://server5.uploadit.org/files/pijaje-bug12.JPG

blizzard bişeyi düzeltirken birşeyi bozmaya devam ediyor bakalın sonu ne olacak... bi önceki yamada sorunsuzdu bunlar....[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 13 Ekim 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj PiJAJE tarafından 13 Ekim 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 13 Ekim 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
Len pija gelebılırım yarına oyuna haber ederım senı ona gore sen yokken ben kasarım :D
bende bugün 23 itibarıyla beta 2 server ını bırakıp pvp ye geçtim 1.5 sattte 7 lvl atladım .. beta 2 de karşıma bir tauren çıktı hevesle üstüne atlayacaktımkı birde baktım SALDIRAMIYORUM... Dedim başlarım orc kesmedikten sonra naapam wow u :) pvp ye geçtim bende....[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...